ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σερέλης: "Στις επόμενες 1-2 ημέρες θα έχετε νέα για τον Μπέικον"

Σερέλης: "Στις επόμενες 1-2 ημέρες θα έχετε νέα για τον Μπέικον"
ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ / INTIME SPORTS

Εξελίξεις γύρω από το θέμα του Ντουέιν Μπέικον προμήνυσε ότι θα υπάρξουν εντός 48ώρου ο Χρήστος Σερέλης, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Ρόδο και την πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός καθάρισε τη σειρά με τον Κολοσσό στα δύο παιχνίδια, προκρίθηκε στα ημιτελικά για να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Περιστέρι bwin - ΑΕΚ και ο Χρήστος Σερέλης, μετά από τον αγώνα στη Ρόδο, προμήνυσε ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις με το θέμα του Ντουέιν Μπέικον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης:

"Ο Κολοσσός είχε πολλά προβλήματα, έχει κάνει πολύ καλή προσπάθεια όλη τη χρονιά. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική. Δεν ήταν εικόνα αυτή που είχαμε στην αρχή. Μετά βελτιωθήκαμε στην άμυνα, μπήκαν και κάποια σουτ και το παιχνίδι πήρε τη φυσική του εξέλιξη δεδομένων και των απουσιών του Κολοσσού", είπε αρχικά.

"Είναι εσωτερικό θέμα της ομάδας, σε 1-2 ημέρες θα έχετε νέα", συμπλήρωσε όταν ρωτήθηκε για το τι συμβαίνει με τον Ντουέιν Μπέικον μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε.

Ενώ έκλεισε, λέγοντας: "Νομίζω ότι σήμερα δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά το παιχνίδι. Ήμασταν νωθροί. Δώσαμε το δικαίωμα στον Κολοσσό στην πρώτη περίοδο να περάσει μπροστά και να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στη συνέχεια, ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα. Τα παιδιά έκαναν ό,τι είχαμε ζητήσει. Κερδίσαμε εύκολα. Προφανώς και λόγω των πολλών απουσιών που είχε ο Κολοσσός. Αυτή η σειρά τελείωσε, περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλό μας, για τα ημιτελικά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ