ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σερέλης: "Πρέπει να δώσουμε πάνω από το 100% για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα"

Σερέλης: "Πρέπει να δώσουμε πάνω από το 100% για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα"

Ο Χρήστος Σερέλης στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό αναφέρθηκε στη δύσκολη σειρά απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 81-67 του Περιστερίου bwin στο Game 5 της ημιτελικής σειράς της Basket League και προκρίθηκε στους τελικούς όπου τον περιμένει ο Ολυμπιακός.

Ο Χρήστος Σερέλης στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να βγάλει εγωισμό και αυταπάρνηση, ώστε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σερέλη:

"Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολη σειρά, ξέρουμε τα προβλήματά μας, ξέρουμε ότι η ομάδα έχει κάνει κακή χρονιά. Προσπαθούμε εδώ και 2,5 μήνες να αλλάξουμε πράγμα, όχι μόνο στον τρόπο που παίζουμε, αλλά πολλά άλλα. Κάποιες φορές τα καταφέρνουμε και βλέπουμε μέσα στον αγώνα μία διαφορετικά ομάδα. Τίποτα δεν έγινε, πρέπει να δώσουμε πάνω από το 100% , όχι μόνο τακτικά, για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα".

Για το τι τους είπε στο ημίχρονο: "Η διαφορά πριν από το ημίχρονο θα έπρεπε να ήταν 10 πόντοι τουλάχιστον, χάσαμε 4-5 εύκολα καλάθια, από αυτό χάσαμε συγκέντρωση στην άμυνα. Είπαμε στα παιδιά να ξεκινήσουμε από την άμυνα μας. Φτάσαμε στους 81 πόντους, αλλά η άμυνα μας έδωσε τη νίκη".

Για τον τελικό με τον Ολυμπιακό: "Είναι προφανές ότι ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση. Στα τελευταία δευτερόλεπτα έχασε την Ευρωλίγκα, έχει το πλεονέκτημα. Και δεν έχει να κάνει με το πλεονέκτημα έδρας. Πρέπει να βγάλουμε έναν εγωισμό και αυταπάρνηση σε κάθε φάση και κατοχή, είναι σημαντικό για την ομάδα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ