ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σερέλης: "Έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση, δεν ξέρω κατά πόσο ήταν ή δεν ήταν το φάουλ του Αγραβάνη στον Γουόκαπ"

Σερέλης: "Έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση, δεν ξέρω κατά πόσο ήταν ή δεν ήταν το φάουλ του Αγραβάνη στον Γουόκαπ"
EUROKINISSI

Στη συνολική προσπάθεια του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Χρήστος Σερέλης στη συνέντευξη Τύπου του πρώτου τελικού, λέγοντας ότι οι πράσινοι θα συνεχίσουν με περισσότερη αυτοπεποίθηση στη σειρά.

Ευχαριστημένος από την εικόνα και από την προσπάθεια της ομάδας του Game 1 με τον Ολυμπιακό, ο Χρήστος Σερέλης εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει περισσότερη διάρκεια στην απόδοσή του στη συνέχεια της σειράς των τελικών της Basket League για να διεκδικήσει τουλάχιστον μία νίκη. Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε και στο φάουλ που χρέωσαν οι διαιτητές τον Αγραβάνη στον Γουόκαπ, λέγοντας πάντως ότι θέλει να δει περισσότερη εμπιστοσύνη και από τον κόσμο της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης:

"Αφήσαμε τον Ολυμπιακό να σκοράρει πολύ εύκολα στο πρώτο δεκάλεπτο. Είχαμε πει ότι πρέπει να έχουμε υπομονή, για να ακολουθήσουμε το πλάνο και να έχουμε ξεκάθαρη άποψη για τη συνέχεια της σειράς. Αν μπορεί αυτό το πλάνο να μας οδηγήσει κάπου. Επιθετικά αργήσαμε, στο β' μέρος βρήκαμε καλύτερες φάσεις και χρόνο με το χρόνο μειώναμε τη διαφορά. Περάσαμε σε ένα κρίσιμο σημείο μπροστά, σε ένα σημείο ιδανικό για το μπρέικ, δυστυχώς όμως δεν κρατήσαμε το προβάδισμα, είχαμε ένα ελεύθερο σουτ από τον Γκριγκόνις και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Ήρθαμε για να αποδείξουμε ότι δεν θα είναι τόσο εύκολη η σειρά όσο πολλοί πίστευαν. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, δυνατοί, συγκεντρωμένοι από την αρχή και με καθαρό μυαλό για 40 λεπτά. Το μπάσκετ είναι παιχνίδι που κρίνεται στις τελευταίες κατοχές. Σφυρίχθηκε ένα φάουλ στο μηδέν, δεν ξέρω κατά πόσο ήταν ή δεν ήταν. Θα δούμε το πλάνο, τι πρέπει να διορθώσουμε για να μην έχουμε νεκρά διαστήματα. Δεν πρέπει να συμβεί αυτό στο ΟΑΚΑ, πρέπει να είμαστε πιο συμπαγείς αμυντικά και επιθετικά.

Δεν πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν υποψιασμένος. Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι το ίδιο δύσκολο παιχνίδι και θα ήταν ακόμη πιο δύσκολο αν είχαμε κερδίσει απόψε. Οι παίκτες και οι προπονητές ήταν πολύ έμπειροι. Πιστεύω ότι μας δίνει αυτοπεποίθηση το αποψινό ματς, να πιστέψει και ο κόσμος παραπάνω αυτή την προσπάθεια. Η σεζόν δεν είναι επιτυχημένη, σίγουρα όμως δεν πάμε να παίξουμε με κάτω τα χέρια σε κανένα παιχνίδι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ