ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σερέλης: "Χάσαμε το παιχνίδι από την άμυνα μας"

Σερέλης: "Χάσαμε το παιχνίδι από την άμυνα μας"
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Σερέλης απέδωσε την εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού από την Άλμπα στην κακή αμυντική λειτουργία του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης στο τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι του για την EuroLeague, αφού είδε την Άλμπα να αποδρά με το διπλό από το ΟΑΚΑ. Ο Χρήστος Σερέλης τόνισε ότι αιτία ήταν κακή απόδοση της ομάδας του στο αμυντικό κομμάτι.

"Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς. Χάσαμε το παιχνίδι από την άμυνα μας. Είναι εμφανές, δεχτήκαμε σχεδόν 90 πόντους στην έδρα μας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι δεχτήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό και στο transition. Μόνο στην τρίτη περίοδο παίξαμε όπως θέλαμε, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Αν πρέπει να πούμε κάτι και για την επίθεσή μας, δεν μπορείς να κερδίσεις στην EuroLeague με 5/20 τρίποντα και μόλις 10 ασίστ", ανέφερε ενδεικτικά ο Έλληνας τεχνικός στην τοποθέτησή του, χωρίς να κάνει κάποια αναφορά στις τελευταίες φάσεις του ματς και ύστερα αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου χωρίς να δεχτεί κάποια ερώτηση από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΕΡΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ