ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Σεισμός στην Τουρκία: Η EuroLeague στηρίζει το "Basketball Village" με 100 κοντέινερ για όσους έχασαν τα σπίτια τους στο Χατάι

Σεισμός στην Τουρκία: Η EuroLeague στηρίζει το "Basketball Village" με 100 κοντέινερ για όσους έχασαν τα σπίτια τους στο Χατάι
AP PHOTO/MAHMUT BOZARSAN

Η EuroLeague στηρίζει το "Basketball Village" του ιδρύματος BIDEV, το οποίο θα προσφέρει 100 κοντέινερ σε οικογένειες που έχασαν τα σπίτια τους από τους σεισμούς που έπληξαν την Τουρκία.

Η EuroLeague ένωσε τις δυνάμεις της με το ίδρυμα BIDEV (Turkish Basketball Solidarity and Education Foundation) για το πρόγραμμα "Basketball Village". Οι δύο φορείς φρόντισαν για την εγκατάσταση 100 πλήρως εξοπλισμένων κοντέινερ στην περιοχή Μπελέν, στο Χατάι, προκειμένου να στεγάσουν οικογένειες που έχασαν τα σπίτια τους από τους φονικούς σεισμούς που έπληξαν την Τουρκία και τη Συρία στις αρχές Φεβρουαρίου.

Τα συγκεκριμένα κοντέινερ διαθέτουν έπιπλα, τουαλέτες, νερό, θέρμανση και ίντερνετ, ενώ εκτείνονται σε μία έκταση 11.397 τετραγωνικών. Το "Basketball Village" θα φιλοξενήσει επίσης συγκεκριμένους κοινωνικούς χώρους εκπαίδευσης, υγείας και αθλητισμού, συμπεριλαμβανομένου ενός γηπέδου μπάσκετ, το οποίο θα είναι πλήρως λειτουργικό και έτοιμο για την άφιξη των πρώτων οικογενειών τον Απρίλιο.

TAGS ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ