ΑΕΚ

Σε πολύ καλό δρόμο με Ζούρο η ΑΕΚ Betsson

Ο Ηλίας Ζούρος
Ο Ηλίας Ζούρος INTIME

Την περίπτωση του Ηλία Ζούρου έχουν ξεχωρίσει στην ΑΕΚ Betsson, που θέλουν να γυρίσουν γρήγορα σελίδα μετά από το διαζύγιο με τον Ζουάν Πλάθα.

Το διαζύγιο με τον Ζουάν Πλάθα δεν έχει ανακοινωθεί, ωστόσο θεωρείται δεδομένο, όπως δεδομένη είναι και η επιθυμία των ανθρώπων της ΑΕΚ να προχωρήσουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή για την αντικατάσταση του Ισπανού προπονητή.

Αυτή τη στιγμή, βράδυ Τετάρτης (24/1), το όνομα που έχει ξεχωρίσει είναι εκείνο του Ηλία Ζούρου. Αυτή η περίπτωση έχει προκριθεί και αυτή την περίπτωση δουλεύουν οι κιτρινόμαυροι με στόχο να μη χάσουν χρόνο και να γυρίσουν σελίδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, πιθανότατα στη διάρκεια της Πέμπτης (25/1). Οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Ο 57χρονος τεχνικός έχει δουλέψει στον Ολυμπιακό, στην Σατζέζε (Λίβανος), στο Περιστέρι, στον Άρη, στη Ρασίνγκ Παρί, στην Παρί Λεβαλουά, στον Πανελλήνιο, στη Ζάλγκιρις, στην Εθνική Ελλάδας, στην Αναντολού Εφές, στην Τόφας, στην Εθνική Γεωργίας, στη Μπουντούτσνοστ, στο Περιστέρι και στον Προμηθέα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ