ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε καλό δρόμο η συγχώνευση!

Σε καλό δρόμο η συγχώνευση!
Μαλάκος

Προχωρά η συγχώνευση των δύο ομάδων της Λάρισας. Μπροστά μπαίνουν Δημοβέλης-Λελούδας

Άλλωστε δεν γίνεται κι αλλιώς! Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των πρωταθλημάτων των ΕΟΚ κι υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται για το πρωτάθλημα στο οποίο θα πάρουν μέρος!
Κι αυτό γιατί αν πραγματοποιηθεί η συγχώνευση θα "αδειάσει" μια θέση στην Α2 (αυτή της ΑΕΛ) και θα ανέβει αυτόματα ο Αρκαδικός. Παράλληλα εκκρεμούν κι άλλες θέσεις καθώς η Δάφνη κι ο Απόλλωνα βρίσκονται στον... αέρα και φήμες κάνουν λόγο ότι αμφότερες ενδιαφέρονται να υποβιβαστούν στην Β' Εθνική.

Στο... περίμενε βρίσκεται κι ο Ηρακλής που ετοιμάζει ήδη ομάδα για την Α1, καθώς όπως λέγεται έχουν συμφωνήσει οι Χατζής, Νέμεθ και Παπαδόπουλος!

Σε ότι αφορά τις ομάδες της Λάρισας συμφωνήθηκε να "βγουν" μπροστά ο επιχειρηματίας Γιάννης Δημοβέλης κι ο Μανώλης Λελούδας. Ο τελευταίος θα παίξει σημαντικό ρόλο με την εμπειρία του στα διοικητικά της ΑΕΛ "τρέχοντας" αρκετά ζητήματα της ομάδας.

Το κλίμα είναι πολύ καλό μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, αντιστρέφοντας την αρνητική κατάσταση που επικρατούσε τις τελευταίες ημέρες όταν και το θέμα είχε "παγώσει". Στο μεταξύ το βράδυ της Τρίτης αναμένεται να υπάρξει μια νέα συνάντηση των "βυσσινί" που αφορά το όνομα της νέας ομάδας.

Παράλληλα έχουν προχωρήσει λίγο και ορισμένα διαδικαστικά θέματα όπως αυτό του προπονητή. Ο Γιώργος Καλαφατάκης φαντάζει ο πιθανότερος να αναλάβει το χρίσμα.

Όπως όλα δείχνουν το θέμα θα "τελειώσει" σύντομα και το πιθανότερο είναι να τελειώσει θετικά με "προϊόν" τη νέα ενωμένη ομάδα της Λάρισας.










TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ