ΠΑΟΚ

"Σε εφαρμογή το πλάνο για την νέα σεζόν"

"Σε εφαρμογή το πλάνο για την νέα σεζόν"

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για τον "Δικέφαλο", μπορεί να συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Η ΚΑΕ πήρε θέση για τους ενδιαφερόμενους σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς τονίζοντας πως όποιος ενδιαφέρεται για την ομάδα, μπορεί να συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου βάζοντας 1.000.000 ευρώ. Παράλληλα αναφέρει πως μπαίνει σε εφαρμογή το πλάνο της επόμενης σεζόν.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

" Για μία ακόμη φορά, μέσα στην ακατάσχετη σεναριολογία, τις φήμες και τα κάθε είδους σχόλια που ο καθένας χωρίς κανένα κόστος παράγει, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, χάνεται το κυρίαρχο νόημα και η πραγματική διάσταση της κατάστασης που επικρατεί σήμερα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Για τον λόγο αυτό είμαστε και πάλι αναγκασμένοι να επαναλάβουμε προς κάθε κατεύθυνση τα εξής…

Η σημερινή Διοίκηση Πρωτοδικείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά της, έκανε σε όλους γνωστό ότι βασικός της στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση της εταιρίας και σταδιακά, η δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας, προκειμένου να δημιουργηθούν προϋποθέσεις προσέλκυσης ισχυρών οικονομικών παραγόντων γύρω από την ομάδα.

Μέχρι στιγμής και παρά το γεγονός ότι στην πορεία αυτών των τριών ετών υπήρξαν σημαντικοί οικονομικοί υποστηρικτές των προσπαθειών μας, δεν κατέστη δυνατό να αλλάξει το υπάρχον ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Είναι σε εξέλιξη και σύμφωνα με τους όρους της αγοράς «τρέχει» η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας. Η διαδικασία είναι απλή και γνωστή σε όλους, όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά πρέπει να την ακολουθήσει και να καταθέσει ένα συγκεκριμένο ποσό, που από την μία επιβεβαιώνει προθέσεις και από την άλλη δίνει το δικαίωμα στον ενδιαφερόμενο να προχωρήσει στα περαιτέρω.

Όλα τα υπόλοιπα δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στον ΠΑΟΚ και στην αληθινή και σωστή ενημέρωση των φιλάθλων. Μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν, ακόμη και στην υλοποίηση του σχεδιασμού της ΚΑΕ και του αγωνιστικού τμήματος για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Περιμένοντας πάντα ένα καλύτερο αύριο, συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη για τον ΠΑΟΚ. Τηρώντας κατά γράμμα τις αρχικές μας δεσμεύσεις, με σύμμαχο την γνώση και αυτή την φιλοσοφία που μας έχει φτάσει ως εδώ, βάζουμε σε εφαρμογή το πλάνο μας για την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Όποιος θέλει να ακολουθήσει, δεν είναι απλά καλοδεχούμενος, αλλά απαραίτητος. Ο καθένας όμως από εδώ και πέρα θα πρέπει να αναλάβει και τις ευθύνες του απέναντι στον ΠΑΟΚ.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ".

Εκπροσώπηση της ΚΑΕ στη Βαρκελώνη

Οπως έκανε γνωστό η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, στην συνάντηση που θα γίνει την Τετάρτη στη Βαρκελώνη για το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ, θα υπάρχει εκπρόσωπος από τον "Δικέφαλο"

Στη συνάντηση της Ευρωλίγκας που θα γίνει την Τετάρτη στη Βαρκελώνη θα βρεθεί εκπρόσωπος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα θα είναι η Κατερίνα Παπλιώρη.

Η ΚΑΕ με ανακοίνωσή της αναφέρει:

" Μία πολύ σημαντική συνάντηση για το μέλλον του Ευρωπαϊκού μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Ιουλίου στη Βαρκελώνη, με την συμμετοχή εκπροσώπων από 90 ομάδες και Εθνικές Λίγκες της Ευρώπης. Ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή την σημαντική συνάντηση για το μέλλον του Ευρωπαϊκού μπάσκετ και θα είναι μία από τις 90 ομάδες που θα εκπροσωπηθούν στις συναντήσεις της Τετάρτης.

Την ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει η Διευθύντρια των γραφείων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Κατερίνα Παπλιώρη, η οποία εκτός από την συνάντηση που θα γίνει το πρωί της Τετάρτης, θα συμμετάσχει και στo meeting που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της ίδιας ημέρας για όλες τις ομάδες του Eurocup, όπου θα συζητηθεί το διαδικαστικό και οργανωτικό πλάνο της διοργάνωσης για την επόμενη σεζόν 2014-2015".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ