ΠΑΟΚ

Σε δύσκολη θέση Ράιτ, Γκίντενς

Σε δύσκολη θέση Ράιτ, Γκίντενς
INTIME SPORTS

Οι Ράιτ, Γκίντενς είναι πιθανόν να πληρώσουν το... μάρμαρο για τις κακές εμφανίσεις των ίδιων, αλλά και του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια από την αρχή της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ κακός σ' ένα ακόμα φετινό παιχνίδι με τους Ράιτ και Γκίντενς να μην μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους. Μάλιστα δεν αποκλείεται να αποτελέσουν παρελθόν από τον Δικέφαλο.

Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, αλλά και να συζητηθεί στο σύνολό της η κακή πορεία του ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν στα γραφεία της ΚΑΕ μετά τη λήξη του αγώνα με τους κυανέρυθρους οι διοικούντες της ομάδας με τους Μαρκόπουλο, Σταυρόπουλο και Ζουρνατζίδη.

Η κουβέντα που έγινε, αφορούσε το τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας και να αποφασιστεί αν υπάρχουν τα περιθώρια αντικατάστασης των δύο Αμερικάνων πλην του τραυματία Αντρεσικεβίτσιους. Το πρόβλημα που υπάρχει, είναι η περιορισμένη οικονομική δυνατότητα του ΠΑΟΚ να βγει στην αγορά και να βρει τους παίκτες που θα αλλάξουν άρδην τα δεδομένα.

Με την έξοδό του από το δ.σ., ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος επισήμανε πως "εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα πλέον", με τον ίδιο όταν ερωτήθηκε για το αν υφίσταται η περίπτωση αντικατάστασης των Ράιτ και Γκίντενς, να τονίζει πως "όλα είναι ανοιχτά. Βλέπουμε μέχρι στιγμής πως οι Ράιτ και Γκίντενς δεν 'τραβάνε'".

Να σημειωθεί πως σε επικοινωνία που είχαμε με τον ατζέντη των δύο παικτών, Σπύρο Καλλέργη, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως "για να αποχωρήσουν οι δύο παίκτες θα πρέπει και να αποζημιωθούν". Μάλιστα ο κ. Καλλέργης εξέφρασε την απορία του για το ενδεχόμενο να αντικατασταθούν οι Ράιτ και Γκίντενς λέγοντας πως "απορώ πως θα πρέπει να κόψουν τον Ράιτ που ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα στο ranking με 14. Επίσης πως γίνεται να φύγει ο Γκίντενς που είναι πρώτος ριμπάουντερ;"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ