ΣΙΕΝΑ

Σε αναζήτηση ψηλού!

Σε αναζήτηση ψηλού!

Ο Φερντινάντο Μινούτσι ξεκαθάρισε πως η Σιένα θα ενισχυθεί με την απόκτηση ενός ψηλού εν όψει του TOP-16 της Ευρωλίγκας, επιβαιώνοντας ότι η ιταλική ομάδα είναι έτοιμη για μεγάλες επιτυχίες

Το μεγάλο αφεντικό της Σιένα παραδέχτηκε με δηλώσεις του ότι το ρόστερ της ομάδας θα ενισχυθεί άμεσα με έναν ψηλό προκειμένου να τη βοηθήσει στο TOP-16 της Ευρωλίγκας.

Μάλιστα, οι πληροφορίες που έδωσε είναι ότι θα παίζει μόνο στην Ευρώπη και όχι στην Ιταλία, κάτι που σημαίνει πως θα είναι κοινοτικός ή Αμερικανός.

"Ψάχνουμε έναν παίκτη ρακέτας ο οποίος θα μπορεί να μας δώσει ένα χέρι βοηθείας στο TOP-16 της Ευρωλίγκας. Μην περιμένετε πως θα γίνει κάποιο μεγάλο κόλπο. Θα είναι ένας παίκτης που θα συμπληρώνει τους υπόλοιπους και όχι πρωτοκλασσάτος", τόνισε ο πρόεδρος της Σιένα και συνέχισε:

"Μας αρέσει να προλαμβάνουμε παρά να θεραπεύουμε. Δώσαμε προσοχή στο γεγονός ότι αν είχαμε μια μικρή ατυχία με τους ψηλούς μας θα μέναμε ακάλυπτοι σε ένα κρίσιμο σημείο της αγωνιστικής περιόδου και γι' αυτό το λόγο επιλέξαμε να ενισχυθούμε από τώρα".

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ