EUROLEAGUE

Σχορτσιανίτης: "Με παρέσυρε το συναίσθημα"

Σχορτσιανίτης: "Με παρέσυρε το συναίσθημα"

Μετά την πρόκριση της Μακάμπι στο Final Four του Μιλάνου, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης πήγε στην εισαγγελία του Τελ Αβίβ, για να καταθέσει επί του περιστατικού στο ματς με τη Χάποελ.

Η εισαγγελία του Τελ Αβίβ είχε καλέσει εδώ και καιρό τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, να καταθέσει για το κυνήγι (προς οπαδό που απείλησε -φραστικά- τα παιδιά του) στο ματς της Μακάμπι με τη Χάποελ, του Τελ Αβίβ.

Ο Σιμόν Μιζράχι είχε ζητήσει παράταση, διότι εκκρεμούσαν τα play offs της Euroleague με την Αρμάνι και η πρόκριση στο Final Four. Όταν η "ομάδα του λαού" τακτοποίησε αυτό το θέμα, ο "Σόφο" έθεσε εαυτόν στις υπηρεσίες του νόμου, για να πει πως "με παρέσυρε το συναίσθημα και βγήκα εκτός εαυτού. Το μόνο που ήθελα, ήταν να τον τρομάξω", ενώ επανέλαβε τα όσα του έλεγε ο οπαδός για ώρα.

Οι δημόσιοι κατήγοροι πρότειναν να διαγραφεί η ποινή των 16 αγωνιστικών (σε περίπτωση που υποπέσει σε νέο παράπτωμα) και να γίνει οκτώ ημέρες. Επίσης, πρότεινε να περάσει 40 ώρες σε εθελοντική εκπαίδευση εναντίον της βίας και χρηματικό πρόστιμο, 40.000 δολ. Ο δικηγόρος του "Σόφο" αντιπρότεινε να μειωθούν οι αγωνιστικές, τις οποίες να εκτίσει αργότερα, να γίνουν λιγότερες και οι ώρες εθελοντικής εκπαίδευσης, όπως και το χρηματικό πρόστιμο. Προς υπεράσπιση του Σχορτσιανίτη, είπε ότι προκλήθηκε και πως δεν προκάλεσε ζημιές ή τραυματισμούς, όπως και ότι έχει... καθαρό μητρώο.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ