EUROLEAGUE

Σάβιτς: "Δεν δίνω εξηγήσεις"

Σάβιτς: "Δεν δίνω εξηγήσεις"
Σάβιτς

"Δεν δίνω εξηγήσεις για κανέναν", δήλωσε ο Σάβιτς μετά τις δηλώσεις του Κακιούζη

Μιλώντας στην "El Mundo Deportivo", ο ισχυρός άνδρας της Μπάρτσα, διέψευσε τον αρχηγό της Εθνικής: " Με εξέπληξε γιατί είναι ένας παίκτης που πάντα είχε καλή συμπεριφορά απέναντι στην ομάδα και με τον οποίο η Μπάρτσα τα πήγαινε καλά. Στη διάρκεια του καλοκαιριού δεν μίλησα μαζί του ούτε μία φορά".

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι είχε επαφές μόνο με τον μάνατζερ του Κακιούζη, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού: "Πάντα ερχόμουν σε επαφή με τον ατζέντη του για πολλούς λόγους και γιατί εκπροσωπεί και τον Άκερ. Από την πρώτη μέρα του είπα ότι οι πιθανότητες να παραμείνει στην ομάδα ήταν λίγες και του εξήγησα ότι θα έπρεπε να αποδεχτεί τις προτάσεις που του γίνονταν εάν δεν ήθελε να μας περιμένει. Δεν χρειάζεται να δώσω εξηγήσεις στον Κακιούζη επειδή δεν του ανανεώσαμε το συμβόλαιο. Ούτε στον Κακιούζη, ούτε σε κάποιον άλλο παίκτη".

Όσον αφορά στις πιθανότητες απόκτησης του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο πρώην σέντερ του ΠΑΟΚ, τις χαρακτήρισε ελάχιστες: " Είναι σχεδόν αδύνατον να τον αποκτήσουμε. Ο μοναδικός παίκτης που μπορεί να αλλάξει τη δυναμική μιας ομάδας και από καλή να την κάνει μεγάλη, είναι ο Σάρας, αλλά δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στον οικονομικό τομέα. Γνωρίζουμε ότι στον παίκτη αρέσει η Μπαρτσελόνα, όμως θεωρώ πως είναι απραγματοποίητη η μεταγραφή του λόγω του οικονομικού. Έχουμε κι άλλες επιλογές, αλλά θα περιμένουμε λίγο ακόμα".



TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ