ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σατοράνσκι: "Το ματς της χρονιάς με τον Ολυμπιακό, καθοριστικοί οι ΜακΚίσικ και Φαλ"

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -  (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τόμας Σατοράνσκι χαρακτήρισε ως το ματς της χρονιάς το Game 5 της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό και έπλεξε το εγκώμιο των Σακίλ ΜακΚίσικ και Μουσταφά Φαλ, στις δηλώσεις του ενόψει του κρίσιμου αγώνα για την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague.

Το Palau Blaugrana είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την κρίσιμη αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό (8/5, 22:00, Match Center από το SPORT24), με τον νικητή να "επικυρώνει" το εισιτήριό του για το Final Four της EuroLeague.

Ο Τόμας Σατοράνσκι "έπλεξε" το εγκώμιο των ΜακΚίσικ και Φαλ, αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα των ερυθρόλευκων και τόνισε ότι το Game 5 με τους Πειραιώτες συνιστά το ματς της χρονιάς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τόμας Σατοράνσκι:

Για το ποιους παίκτες ξεχωρίζει από τον Ολυμπιακό: "Ένα από τα πλεονεκτήματα του Ολυμπιακού είναι ότι όλοι οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο φέρνουν πολλή ενέργεια και ενισχύουν το έντονο παιχνίδι τους. Σε αυτή τη σειρά έχουν δείξει ότι έχουν ποικιλία σε αυτά που παίρνουν από κάθε παίκτη τους στο παρκέ, αλλά νομίζω ότι ο Φαλ και ο ΜακΚίσικ είναι οι πιο καθοριστικοί. Όλοι, όμως, δίνουν και από κάτι διαφορετικό σε κάθε παιχνίδι που έχουμε παίξει.

Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι σαν να ξεκινούν όλα από το 0-0".

Για το αυριανό (8/5) κρίσιμο ματς: "Πρέπει να είμαστε συμπαγείς για 40 λεπτά και ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά στην επίθεση. Πρέπει πάντα να είμαστε μέσα στο παιχνίδι. Ακριβώς όπως κάναμε στο πρώτο παιχνίδι στον Πειραιά".

Για το Game 4: "Στο τελευταίο παιχνίδι ήρθαν πολλά πράγματα μαζεμένα. Αλλά έπαιξαν στο όριο και δεν ταιριάξαμε με το παιχνίδι που έπαιξαν. Όταν παίζεις με κούραση, χάνεις και την συγκέντρωσή σου σε κάποια σημεία. Πρέπει να σεβαστείς ότι ο Ολυμπιακό σού κάνει τα πάντα δύσκολα. Πρέπει να παίζεις έξυπνα τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Είναι μεγάλη ομάδα."

Για τη "δύναμη" του Palau Blaugrana: "Ό,τι κάνουμε πρέπει να εκτελεστεί άψογα, είναι το ματς της χρονιάς. Δώσαμε τα πάντα για να παίξουμε αυτό το παιχνίδι στο σπίτι μας. Δεν θέλουμε να καταστρέψουμε όλη την προσπάθεια που κάναμε σε όλη τη σεζόν. Ένα τέτοιο παιχνίδι δεν θα ήθελα ποτέ να το δώσουμε σε άλλο γήπεδο, παρά μόνο εδώ, γιατί μας δίνει μεγάλη ώθηση".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ