ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Σάσα Βεζένκοβ στο SPORT24: "Όσοι με αγαπούν θέλουν να πάρω τη σωστή απόφαση, δεν ξέρω ούτε εγώ ποια θα είναι"

Ο Σάσα Βεζένκοβ στο SPORT24: "Όσοι με αγαπούν θέλουν να πάρω τη σωστή απόφαση, δεν ξέρω ούτε εγώ ποια θα είναι"

Για την αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού, αλλά και για το θολό τοπίο σχετικά με το μέλλον του, μίλησε ο Σάσα Βεζένκοβ στο SPORT24.

Ανακουφισμένος για το τέλος της σεζόν, ο Σάσα Βεζένκοβ θέλει απλά να ξεκουραστεί και να απολαύσει τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Ο MVP της EuroLeague μίλησε το βράδυ του Σαββάτου (17/6) στην κάμερα του SPORT24 και στους Σπύρο Καβαλιεράτο - Γιάννη Φιλέρη, απέφυγε να μιλήσει για το μέλλον του και δήλωσε ότι πραγματικά ούτε εκείνος γνωρίζει ποια θα είναι η απόφασή του, πού θα βρίσκεται τη σεζόν 2023/24, στον Πειραιά ή στο Σακραμέντο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοβ:

"Εννοείται μπουζούκια απόψε, πρέπει να το χαρούμε, όλη τη σεζόν δουλεύουμε. Καταφέραμε κάτι πολύ μεγάλο, παρά δύο σουτ το απόλυτο. Αξίζουμε να το χαρούμε και να περάσουμε όμορφα.

Ο κόσμος, άνθρωποι που θεωρώ σημαντικούς στη ζωή μου, δεν με αφήνουν ασυγκίνητο. Δεν μπορεί να μην το σκέφτεσαι, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι αυτή τη στιγμή. Πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Όταν πρωτοήρθα στην ομάδα δεν ήταν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα, ο κόσμος αγκάλιασε την ομάδα και ταυτίστηκε με εμάς. Τον κάναμε χαρούμενο.

Το ξέρω ότι αυτή την αγάπη που μου δίνει ο κόσμος, δεν την συναντάς πουθενά. Είναι τιμή και μεγάλη χαρά για εμένα. Όμως όλοι όσοι με αγαπούν, θέλουν να πάρω την πιο σωστή απόφαση, που δεν ξέρω ούτε εγώ ποια θα είναι. Θα δούμε στην πορεία.

Το μπάσκετ είναι σίγουρα υποβαθμισμένο στη Βουλγαρία, δεν είναι προτεραιότητα, αλλά αν καταφέρω να αφήσω κάτι, να βάλω ένα παιδί στο γήπεδο με μία δική μου μπλούζα, να θέλει να μου μοιάζει, θα είναι η μεγαλύτερή μου νίκη και σημαντικότερο από όλα τα τρόπαια και όλα τα μετάλλια".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ