FINAL FOUR 2023

EuroLeague, Ολυμπιακός: Ο Σάσα Βεζένκοβ πανάξιος MVP της regural season

EuroLeague, Ολυμπιακός: Ο Σάσα Βεζένκοβ πανάξιος MVP της regural season
24MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Στο σπίτι του θα πάρει το βραβείο του MVP της EuroLeague για τη σεζόν 2022-23 ο Σάσα Βεζένκοβ, που πρώτευσε -δικαίως- στην ψηφοφορία του κοινού, των δημοσιογράφων, των προπονητών και των αρχηγών των 18 ομάδων της διοργάνωσης.

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Ο Σάσα Βεζένκοβ του Ολυμπιακού αναδείχθηκε MVP της σεζόν 2022-23 στην EuroLeague, κατόπιν της ψηφοφορίας του κοινού, των δημοσιογράφων, των προπονητών και των αρχηγών των 18 ομάδων της διοργάνωσης.

Η παραλαβή του βραβείου έγινε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το Final Four, με τον CEO της EuroLeague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα να είναι εκείνος που βράβευσε τον φόργουορντ του Ολυμπιακού, ενώ στην σκηνή βρέθηκαν και η οικογένειά του. Συγκεκριμένα, ο πατέρας του, Σάσο Βεζένκοβ, η μητέρα του και η αδερφή του.

EuroLeague, Ολυμπιακός: Ο Σάσα Βεζένκοβ πανάξιος MVP της regural season
Ο Σάσα Βεζένκοβ EUROKINISSI

Κάπως έτσι, ο Βούλγαρος φόργουορντ έγινε ο τρίτος παίκτης των ερυθρολεύκων που φτάνει σε αυτή τη διάκριση μετά τον Μίλος Τεόντοσιτς (2009-10) και Βασίλη Σπανούλη (2012-13).

Ο 27χρονος ψηλός κατέλαβε φέτος πέντε φορές το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής (2η, 4η, 8η, 10η και 24η αγωνιστική) στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ενώ βγήκε και δύο φορές MVP του μήνα (Νοέμβριο και Φεβρουάριο).

Ο Σάσα Βεζένκοβ
Ο Σάσα Βεζένκοβ EUROKINISSI SPORTS

Τop Price Νικητής Διοργάνωσης Ολυμπιακός σε απόδοση 3.30 από το pamestoixima.gr

Να σημειώσουμε ότι ο Βεζένκοβ είχε φέτος 17.2 πόντους (πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης), 6.8 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ κατά μέσο όρο σε 38 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας και των playoffs, συγκεντρώνοντας μάλιστα και τις περισσότερες μονάδες (21.2 PIR) στο σύστημα αξιολόγησης.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΕΖΕΝΚΟΒ FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ