NBA

"Σάρωσε" η Δύση κι ο Κόμπι

Η Δύση συνέτριψε την Ανατολή (153-132) με τον Κόμπι να τινάζει την μπάνκα στο Λας Βέγκας

Ο άσος των Λέικερς που κέρδισε τον τίτλο του MVP σημείωσε 31 πόντους, όντας "το αστέρι που έλαμψε λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα" όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντέιβιντ Στερν.
"Απλά εμείς από τη μεριά μας θέλαμε να δώσουμε ένα ωραίο σόου και να διασκεδάσουμε" ήταν τα λόγια του Κόμπι, που σήκωσε το κοινό στο πόδι με 2-3 εντυπωσιακά καρφώματα, αλλά και την... κόντρα που είχε με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς σε άμυνα κι επίθεση.

Τον ακολούθησε σε απόδοση ο Αμάρι Στούνταμαϊρ (29π, 9ρ), αλλά κι ο Καρμέλο Άντονι που "ζεστάθηκε" νωρίς φέρνοντας τους Δυτικούς σε θέση ισχύος από το πρώτο δωδεκάλεπτο.

Από την Ανατολή ξεχώρισε εκτός του Τζέιμς (28π) κι ο Ντουάιτ Χάουαρντ (20π, 12ρ). Όσο για τον Σακίλ Ο'Νιλ; Έπαιξε λίγο, αλλά φρόντισε να δώσει το δικό του σόου.

Στην τελευταία περίοδο έκανε επίδειξη τεχνικής ντριπλάροντας τον Μεχμέτ Οκούρ πριν εξαπολύσει ένα άστοχο σουτ από μέση απόσταση, ενώ στα πρώτα λεπτά κάρφωσε στη μούρη του Τρέισι ΜακΓκρέιντι, αλλά αντί για trash-talking, συνέχισε με ένα φιλί στο μάγουλο!

"Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που παίξαμε. Δεν υπήρχε σασπένς εκεί που καθόμουν εγώ. Εμείς στη δυτική πλευρά περάσαμε καλά, δεν ξέρω για τους απέναντι" τόνισε ο Μάικ Ντ' Αντόνι.

"Άξιζε το βραβείο" δήλωσε ο προπονητής της Δύσης για τον Κόμπι Μπράιαντ ο Ντ' Αντόνι, που δεν σκέφτηκε να τον αφήσει στον πάγκο για να βοηθήσει τον "δικό του" Αμάρι Στούνταμαϊρ.

Συνολικά δεν έλειψαν οι θεαματικές φάσεις αν κι ήταν φανερή η προσπάθεια των ΝΒΑερ να μην... παίξουν άμυνα, σε ένα παιχνίδι που κρίνεται χειρότερο από τα προηγούμενα.

Πριν το παιχνίδι ο Γκίλμπερτ Αρίνας προσφωνήθηκε ως "Agent Zero-Shooting Hero", ενω κατά τη διάρκεια ενός τάιμ-άουτ δεν δίστασε να μιμιθεί τις... μασκότ και να καρφώσει με τη βοήθεια του τραμπολίνο!

Το All-Star Game δεν ήταν, όμως, μόνο πανηγύρι και χαρά... Πριν το τζάμπολ ο Ντιρκ Νοβίτκσι (ξεκίνησε αντί του τραυματία Γιάο Μινγκ) ήταν ο μόνος που δεν αντάλλαξε χειραψία με τον Ντουέιν Ουέιντ, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα των δύο από τους περσινούς τελικούς του ΝΒΑ.

Τέλος στο ημίχρονο τραγούδησε η Τόνι Μπράξτον κι ο Κριστίνα Αγκιλέρα, ενώ πριν το ματς ο... αειθαλής Ουέιν Νιούτον τραγούδησε το "Viva Las Vegas".

Ανατολή (Έντι Τζόρνταν): Αρίνας 8, Ουέιντ 10, Μπος 11, Τζέιμς 28, Σ. Ο'Νιλ 10, Ζ. Ο'Νιλ 8, Χάουαρντ 20, Τζόνσον 12, Μπίλαπς 8, Κάρτερ 7, Μπάτλερ 2, Χάμιλτον 8.

Δύση (Μάικ Ντ' Αντόνι): Μπράιαντ 31, ΜακΓκρέιντι 8 (11ασ), Γκαρνέτ 7, Νοβίτσκι 9, Ντάνκαν 4, Άντονι 20, Πάρκερ 8 (10ασ), Μάριον 18, Άλεν 12, Στούνταμαϊρ 29, Χάουαρντ 3, Οκούρ 4.






















TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ