ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Σαρίτσα: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου"

Σαρίτσα: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου"

Συγχαρητήρια μοίραζε ο Ουφούκ Σαρίτσα μετά το τέλος του αγώνα και τη μεγάλη νίκη της Εφές. Τι είπε για τον Ολυμπιακό και τον Ίβκοβιτς

Μπορεί η Εφές να επικράτησε με σκορ 87-62, ωστόσο ο προπονητής της, Ουφούκ Σαρίτσα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό.

"Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα με σπουδαίο προπονητή και θα είναι διαφορετικός στην πορεία", επισήμανε ο Σαρίτσα και συνέχισε:

"Ήταν ένα πολύ ωραίο και ποιοτικό τουρνουά και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα.

Η διαφορά με το χθεσινό ματς ήταν ότι εμείς είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια και δείξαμε στο παρκέ ένα μεγαλύτερο μέρος από τη δουλειά που έχουμε κάνει. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σοβαρότητα που έδειξαν και την υπευθυνότητα παρά το γεγονός ότι η διαφορά ήταν μεγάλη".

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Σινάν Γκιουλέρ υποστήριξε: "Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές γιατί αυτό το τουρνουά είναι ένα σημαντικό κομμάτι για τη φιλία και την ειρήνη των δυο χωρών. Είμαστε νέα ομάδα και είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να κερδίσουμε δυο σπουδαίες ομάδες.

Σήμερα παίξαμε ακόμα καλύτερα από χθες κι αυτό είναι πιο σημαντικό γιατί δείξαμε βελτίωση. Έχουμε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι πριν ξεκινήσει η σεζόν με το κύπελλο κι ελπίζω ότι αυτή η σεζόν θα είναι πετυχημένη για μας".

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ