NBA

Σανς: Η σύζυγος του Σάρβερ έστειλε μηνύματα σε τρεις πρώην υπαλλήλους που θεωρήθηκαν εκφοβιστικά

Ο Ρόμπερτ Σάρβερ
Ο Ρόμπερτ Σάρβερ Ⓒ 2011 LM OTERO/ ASSOCIATED PRESS

Με το NBA να ερευνά τις καταγγελίες που υπάρχουν σε βάρος του ιδιοκτήτη των Σανς, Ρόμπερτ Σάρβερ, η σύζυγός του, Πένι, έστειλε μηνύματα σε τρεις πρώην υπαλλήλους του συλλόγου, τα οποία όλοι κατήγγειλαν θεωρώντας ότι προσπαθεί να τους εκφοβίσει.

Ο Ρόμπερτ Σάρβερ βρίσκεται εδώ και ημέρες στο στόχαστρο όλων έπειτα από το ρεπορτάζ του ESPN που ούτε λίγο-ούτε πολύ τον περιγράφει ως μισοσύνη, σεξιστή και ρατσιστή, με το NBA να έχει ξεκινήσει έρευνα. Και τώρα ήρθε μία κίνηση της συζύγου του να κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Όπως αποκάλυψε το ESPN, η Πένι Σάρβερ έστειλε μηνύματα με τρεις πρώην υπαλλήλους των Σανς - με δύο εξ αυτών επικοινώνησε μέσω Instagram και με έναν μέσω κινητού - τα οποία οι άνθρωποι που τα έλαβαν τα θεώρησαν εκφοβιστικά.

Η ίδια η Σάρβερ παραδέχθηκε μάλιστα έπειτα από σχετική ερώτηση που της έγινε ότι πράγματι έστειλε αυτά τα μηνύματα, αναφέροντας σε δήλωσή της ότι "το σαββατοκύριακο αποφάσισα να προσεγγίσω αυτούς τους ανθρώπους και να τους πω πόσο απογοητευμένη και πληγωμένη είμαι από αυτά τα ψέματα που κυκλοφορούν για τον σύζυγό μου. Μοιράστηκα την προδοσία που αισθάνθηκα και ανέφερα τον πόνο που αισθανόμαστε. Οποιαδήποτε άποψη όμως ότι προσπάθησα να τους εκφοβίσω είναι ανότητη και υπερβολική".

Το ESPN πάντως δεν έμεινε εκεί, παρά αποκάλυψε το περιερχόμενο ενός μηνύματος, το οποίο - σύμφωνα με το γνωστό αμερικανική δίκτυο - ανέφερε: "Είμαι η Πένι Σάρβερ. Ξέρω ότι οι γέφυρες ανάμεσα σε εσένα και τον Ρόμπερτ έχουν καεί και νιώθεις πίκρα. Θέλω να σου θυμίζω όμως ότι διακυβεύονται αληθινές ζωές.

Σε παρακαλώ άσε το μίσος σου στην άκρη και συνειδητοποιήισε τον πόνο που προκαλείς διαδίδοντας ψέματα. Είναι τόσο σημαντικό να προβληθείς; Αν κάτι συμβεί σε κάποιο από τα παιδιά μου θα θεωρήσω εσένα και τον Ερλ Γουάτσον (σ.σ πρώην προπονητής των Σανς που έκανε επίσημη καταγγελία) υπεύθυνους. Σκέψου το δικό σου παιδί και φαντάσου να ήταν διαφορετικά η κατάσταση".

Το δεύτερο μήνυμα που ήρθε στην κατοχή του ESPN ανέφερε: "Είμαι εξαιρετικά λυπημένη που είπες τέτοια ψέματα για τον σύζυγό μου. Η αντίληψή του για αυτό που συνέβη απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Διαλύεις την ζωή της οικογένειάς μου. Σε ευχαριστώ για αυτό".

Τέλος, το τρίτο μήνυμα ανέφερε σύμφωνα με το ESPN: "Είσαι ψεύτης/ψεύτρα. Στην προσπάθειά σου να καταστρέψεις τον σύζυγό μου με τα ψέματά σου κατέστρεψες την οικογένεια και τα παιδιά μου".

TAGS NBA ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ