ΕΛΛΑΔΑ

Σαμοντούροβ, Βασιλείου και Βάλμπεργκ στο Basketball Without Borders

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ στο Adidas Next Generation Tournament
Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ στο Adidas Next Generation Tournament EUROKINISSI SPORTS

Σπουδαία τιμή για τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ και τον Νίκο Βασιλείου, οι οποίοι θα είναι ανάμεσα στους παίκτες που θα συμμετάσχουν στο "Basketball Without Borders" το διάστημα 1-4 Ιουνίου στο Μιλάνο. Μέσα και ο Τούντε Βάλμπεργκ του Προμηθέα

Το Basketball Without Borders υπό την αιγίδα του NBA επιστρέφει στην Ευρώπη μετά το 2019 και πιο συγκεκριμένα στο Μιλάνο (1-4 Ιουνίου) και αναμένεται να υπάρχει διπλή ελληνική εκπροσώπηση, αλλά και έναν Σουηδό που προπονείται στην Ελλάδα.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρος Σαμοντούροβ (17 χρονών, 2.09 μέρα) της Ακαδημίας ΔΕΚΑ (και από το προσεχές καλοκαίρι του Παναθηναϊκού), τον Νίκο Βασιλείου (17 χρονών, 1.95 μέτρα) του Προμηθέα, αλλά και τον Τούντε Βάλμπεργκ του Προμηθέα.

Οι τρεις παίκτες είναι ανάμεσα στα συνολικά 62 από τα κορυφαία αγόρια και κορίτσια ηλικίας 14-17 ετών από 24 χώρες από όλη την Ευρώπη που θα βρεθούν στο Sport Village Assago και την Bocconi Sport Center του Μιλάνο και θα προπονηθούν μεταξύ άλλων υπό τις οδηγίες των NBAερς Ντανίλο Γκαλινάρι (Χοκς) και Κέμπα Γουόκερ (Νικς).

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΗΠΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ