ΙΤΑΛΙΑ

Σακριπάντι: "Δεν έχουμε υπογράψει με τον Αρτέστ"

Σακριπάντι: "Δεν έχουμε υπογράψει με τον Αρτέστ"

Σε διάψευση των φημών περί συμφωνίας με τον Ρον Αρτέστ προέβη ο προπονητής της Καντού, Στέφανο Σακριπάντι, ο οποίος τόνισε πως θα ανακοινωθεί παίκτες τις επόμενες μέρες.

Η Καντού, σύμφωνα με τα όσα έγραψε στο Twitter, αλλά και δήλωσε ο αδερφός του, βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Καντού. Μάλιστα, ανέφερε πως έχει συμφωνήσει με την ιταλική ομάδα και την Τετάρτη (25/03) θα αναχωρήσει για την γειτονική χώρα, ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Μετά το παιχνίδι της Καντού με την Μπρίντιζι, όμως, υπήρξε νέα διάσταση στο θέμα. Κι αυτή ήρθε μέσω του προπονητή της ομάδας, Στέφανο Σακριπάντι. Ο προπονητής της ομάδας Νέων της γειτονικής χώρας δήλωσε πως ναι μεν συζητά με τον παίκτη, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία.

"Συζητάμε με τον Metta World Peace, αλλά δεν τον έχουμε υπογράψει ακόμα. Δεν διαβάζω τι λένε τα Μέσα. Συζητάμε με αρκετούς παίκτες και είναι ένας από αυτούς. Μπορεί να μας φέρει εμπειρία και πολύ ντόρο γύρω από το όνομά του. Τη δευτέρα ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας θα υπογράψει έναν παίκτη, ο οποίος μπορεί να είναι ο Metta World Peace, ή κάποιος άλλος", ήταν τα λόγια του.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ