NBA

Σακραμέντο Κινγκς: Απολύθηκε ο Λουκ Γουόλτον

Ο Λουκ Γουόλτον στον πάγκο των Σακραμέντο Κινγκς
Ο Λουκ Γουόλτον στον πάγκο των Σακραμέντο Κινγκς PHOTO CREDITS: © 2021 ERIC GAY / AP IMAGES

Ο Λουκ Γουόλτον απολύθηκε από τους Σακραμέντο Κινγκς την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, πληρώνοντας το μάρμαρο για την κακή εκκίνηση (και) της φετινής σεζόν.

Οι Σακραμέντο Κινγκς εξακολουθούν να αναζητούν τρόπους να ξεφύγουν από τη μετριότητα των τελευταίων (πολλών) ετών, κάνοντας ακόμη μια αλλαγή στον πάγκο τους. Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, το front office του Σακραμέντο αποφάσισε την απόλυση του Λουκ Γουόλτον, δεδομένου ότι οι "Βασιλιάδες" έχουν χάσει τα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους -κάπως έτσι βρίσκονται στη 12η θέση της Δύσης.

Στα δυόμιση χρόνια που βρέθηκε στον πάγκο των Σακραμέντο Κινγκς, ο Λουκ Γουόλτον είχε 68 νίκες και 93 ήττες. Τη δεδομένη χρονική στιγμή μάλιστα, ο Άλβιν Τζέντρι φαντάζει ως φαβορί για την (προσωρινή) αντικατάστασή του.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS NBA ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ