ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σάικς: "Ευλογία ο Παναθηναϊκός, θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να κερδίσουμε"

Σάικς: "Ευλογία ο Παναθηναϊκός, θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να κερδίσουμε"
Ο Κίφερ Σάικς BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Ο Κίφερ Σάικς δήλωσε ότι ανυπομονεί για το αυριανό (9/10) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), τονίζοντας ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει.

Ο Κίφερ Σάικς μετράει ελάχιστο διάστημα στον Παναθηναϊκό, αφού προπονείται με τους "πράσινους" μόλις τρεις ημέρες, ωστόσο αναμένεται να πέσει άμεσα στα βαθιά στο αυριανό (9/10) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) λόγω των τραυματισμών των Τζάκσον και Μποχωρίδη. Ο ίδιος όμως δεν δείχνει να φοβάται.

Μιλώντας για το ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους", ο Αμερικανός τόνισε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει. "Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να κερδίσουμε και θα πρέπει να περιμένουν θετικές ενέργειες. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα στο παρκέ. Τον ξέρω τον Σλούκα, είναι πολύ καλός παίκτης. Θα προσπαθήσω να του βάλω δύσκολα" δήλωσε αρχικά ο Σάικς, για να προσθέσει:

"Είναι ευλογία που υπέγραψα στον Παναθηναϊκό. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα από τη στιγμή που υπάρχουν τόσοι τραυματίες. Η ομάδα με εμπιστεύεται. Ο κόσμος με βοήθησε πολύ να νιώσω σαν στο σπίτι μου".

Κλείνοντας, ο Σάικς στάθηκε στην ανάγκη του Παναθηναϊκού να ζευγαρώσει τις νίκες του μετά το θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα στην έδρα της Χίμκι: "Κάθε παιχνίδι στην Euroleague είναι δύσκολο. Όλη η προσοχή μου είναι να φτάσουμε στο 2-0. Τα παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν είναι πολύ σημαντικά. Είναι μεγάλη παρακαταθήκη. Το ξεκίνημα δείχνει πώς θα πάει όλη η σεζόν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ