Ροζίερ: “Πολλοί ήθελαν να είναι στο προσκήνιο”

Ο Τέρι Ροζίερ έκανε τον απολογισμό της σεζόν μετά τον αποκλεισμό των Σέλτικς από τους Μπακς και άφησε πολλά να αιωρούνται για τις σχέσεις μεταξύ των παικτών.
Υπάρχει μία ελληνική ρήση που θα μπορούσε κάλλιστα να περιγράψει την κατάσταση στους φετινούς Μπόστον Σέλτικς: όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει. Αυτό είναι τουλάχιστον το συμπέρασμα που απορρέει από τις δηλώσεις που έκανε ο Τέρι Ροζίερ μετά τον αποκλεισμό των “κελτών” από τους Μιλγουόκι Μπακς.
” Έμαθα πολλά. Είναι δύσκολη δουλειά. Ήταν δύσκολο να διαχειριστείς το ταλέντο που είχαμε. Διαφορετικοί παίκτες ήθελαν να βρίσκονται στο προσκήνιο, τέτοια πράγματα συνέβησαν πολλά“, είπε ο αναπληρωματικός γκαρντ των Σέλτικς, ο οποίος είδε τον ρόλο του να μικραίνει στα φετινά playoffs σε σχέση με πέρυσι, όταν ο Καϊρί Ίρβινγκ ήταν τραυματίας.
” Αισθάνομαι ότι όλοι είχαμε έναν κοινό στόχο, αλλά δεν ήταν εύκολο να διαχειριστείς τόσους παίκτες που ήθελαν να γίνουν σπουδαίοι, προσπαθώντας να περάσει το δικό τους“, πρόσθεσε ο Ροζίερ αναφερόμενος στον Μπραντ Στίβενς, ο οποίος είπε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν έκανε καλή δουλειά.
ΣΤΙΒΕΝΣ: ΕΚΑΝΑ ΚΑΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
” Από τότε που είμαι πρώτος προπονητής, αυτή ήταν σίγουρα η πιο απαιτητική χρονιά. Θεωρώ ότι έκανα κακή δουλειά. Όταν μία ομάδα δεν βρίσκει την κατάλληλη χημεία και είσαι ο προπονητής, τότε η ευθύνη βαραίνει εσένα. Οπότε, θα πρέπει να κοιτάξω πολύ διεξοδικά πως θα βελτιωθώ σε αυτό το κομμάτι“, τόνισε ο Στίβενς μετά την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της Βοστώνης στη σειρά.
Ο Καϊρί Ιρβινγκ, από τη μεριά του, έβγαλε το καπέλο στους Μπακς… “Είναι ένα μπασκετικό ταξίδι. Προφανώς και θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω, αλλά μας έβαλαν ένα τέλος και άξιζαν να πάρουν την σειρά. Έπαιξαν σαν να την ήθελαν”, τόνισε ο σούπερ σταρ των Σέλτικς, ο οποίος ολοκλήρωσε την σειρά έχοντας περισσότερα σουτ από πόντους !
Photo credits: AP Photo/Morry Gash