ΗΡΑΚΛΗΣ

Ρούσο: "Ο Έβερετ δεν είναι καλός άνθρωπος"

Ρούσο: "Ο Έβερετ δεν είναι καλός άνθρωπος"

Η ήττα από την ΑΕΚ απογοήτευσε τον τεχνικό του Ηρακλή, Ντάρκο Ρούσο, που χαρακτήρισε στην Συνέντευξη Τύπου δάσκαλο για τους παίκτες του τον Τερέλ Καστλ και έριξε βολές στον Τερέλ Έβερετ

Ο τελευταίος εδώ και μέρες αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του Ηρακλή και ο Ντάρκο Ρούσο βρήκε την ευκαιρία να τα πει έξω από τα δόντια στη συνέντευξη Τύπου ακολούθησε του αγώνα με την ΑΕΚ.

"Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της. Καταλαβαίνω τα προβλήματά τους. Παίξανε πολύ έξυπνα με έναν πλέι μέικερ 38 ετών και ήταν δάσκαλος στους δικούς μας πλέι μέικερ και έδειξε πως πρέπει να παίζεται το μπάσκετ. Είχαν υπομονή, έβρισκαν την καλύτερη λύση", τόνισε ο Σέρβος προπονητής και συνέχισε:

"Ακόμη και όταν ήμασταν πάνω και είχαμε αιφνιδιασμούς κάναμε πάσα σε αντίπαλο. Προσπαθώ κάθε μέρα στην προπόνηση αλλά τώρα δε θα αλλάξω και πολλά. Αυτό είναι και το λάθος μου. Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση και θα δούμε. Αν ρωτάτε τι θα κάνουμε τώρα, δεν ξέρω. Τώρα είμαι απογοητευμένος.


Ήμουν σίγουρος πως θα κερδίσουμε, αλλά δεν ξέραμε πως θα το κάνουμε, φοβόμασταν να κερδίσουμε. Όταν ήμασταν κάτω στο σκορ παίζαμε καλά. Όταν προηγούμασταν δεν ξέραμε πώς να πάρουμε το ματς. Χάσαμε 11 βολές και πάλι".


Για τους λόγους της μη απόκτησης ξένου πλέι μέικερ ο Σέρβος τεχνικός του Ηρακλή δήλωσε: "Από την πρώτη μέρα ψάχνω πλέι μέικερ, αλλά δεν βρίσκουμε. Έστω έναν που να βοηθήσει, όχι κάποιον πολύ καλό. Και φυσικά θέλω να βλέπω καλύτερους παίκτες".


Για την εικόνα της ομάδας του τόνισε: "Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Ηρακλή είχαμε πολλά προβλήματα. Κάναμε προπονήσεις με επτά ή οκτώ παίκτες. Έτσι δε γίνεται να προχωρήσουμε και να δουλέψουμε σωστά. Στις προπονήσεις οι παίκτες βάζουν τις βολές, αλλά στον αγώνα όχι".


Τέλος ο Ρούσο φρόντισε να ρίξει βολές στον Τερέλ Έβερετ που εδώ και μέρες αποτελεί παρελθόν για τον Ηρακλή λέγοντας: " Ο Έβερετ δεν ήταν καλός άνθρωπος. Μπορείτε να δείτε το σπίτι του. Να το βγάλετε φωτογραφία και να το στείλετε στις ΗΠΑ και θα έπρεπε να ντρέπεται και αυτός και ο ατζέντης του, ο Έλληνας και ο Αμερικάνος. Αλλά τα ίδια έκανε στα αποδυτήρια, αλλά και στον αγώνα".


Ο Φώτης Λαμπρόπουλος από την πλευρά του αρκέστηκε να δηλώσει: " Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Είχαμε πει ότι έπρεπε να μπούμε δυνατά, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Σε δύο σημεία μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι αλλά δεν το κάναμε. Είναι μια μεγάλη απώλεια για εμάς".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ