SPORTS & GOSSIP

Ρούντι Φερνάντεθ: Η εντυπωσιακή ηθοποιός, Χέλεν Λίντες, που βρίσκεται στο πλευρό του από το 2011

Η εντυπωσιακή ηθοποιός, Χέλεν Λίντες, που βρίσκεται στο πλευρό του Ρούντι Φερνάντεθ από το 2011
Η εντυπωσιακή ηθοποιός, Χέλεν Λίντες, που βρίσκεται στο πλευρό του Ρούντι Φερνάντεθ από το 2011 INSTAGRAM /@HELENLINDESGRIF

Η εντυπωσιακή σύζυγος του Ρούντι Φερνάντεθ, τα 13 χρόνια σχέσης, ο γάμος και τα παιδιά του αθλητή με την Ισπανίδα ηθοποιό.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ (39 χρονών, 1.96 μέτρα) ανακοίνωσε ότι αποσύρεται στο τέλος της σεζόν, ρίχνοντας τίτλους τέλους σε μία πλούσια καριέρα, γεμάτη επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

Πίσω από τον σπουδαίο αυτόν αθλητή κρύβεται μία εντυπωσιακή, μα πάνω από όλα δυναμική γυναίκα.

Το όνομά της, Χέλεν Λίντες και είναι Ισπανίδα ηθοποιός. Πέρα από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους σε πληθώρα ταινιών, η Χέλεν, όντας μοντέλο, έχει στεφθεί Μις Ισπανία το 2000.

Ο γκαρντ/φόργουορντ της Ρεάλ που υπήρξε ένας από τους πιο εμβληματικούς παίκτες της γενιάς του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ γνωρίστηκε με την Χέλεν το 2011 και από τότε είναι αχώριστοι.

Οι δύο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούλιο του 2015 και από τότε έχουν μία αγαπημένη οικογένεια. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον γιο τους Άλαν και την μικρή τους κόρη Άουρα.

Η εντυπωσιακή γυναίκα βρίσκεται στο πλευρό του μπασκετμπολίστα, που ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπανταλόνα, σε κάθε του βήμα. Έχει επισκεφθεί κάθε γήπεδο στο οποίο έχει αγωνιστεί ο αγαπημένος της, προκειμένου να τον στηρίξει και να του δώσει δύναμη.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ