FINAL FOUR 2023

Ρούντι Φερνάντεθ: "Είναι σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός σε άμυνα και επίθεση"

Ο Ρούντι Φερνάντεθ με την φανέλα της Ρεάλ
Ο Ρούντι Φερνάντεθ με την φανέλα της Ρεάλ EUROKINISSI

Ο Ρούντι Φερνάντεθ μίλησε μετά τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μπαρτσελόνα και τη μεγάλη νίκη της "βασίλισσας", αναφέρθηκε στην άμυνα της ομάδας του και εγκωμίασε τον Ολυμπιακό.

Όπως και πέρσι στο Βελιγράδι, έτσι και φέτος στο Κάουνας, η Ρεάλ Μαδρίτης έριξε στο καναβάτσο τη μεγάλη της αντίπαλο Μπαρτσελόνα, επικρατώντας με 78-66 και κλείνοντας θέση στον τελικό του Final Four της EuroLeague.

Στην προκειμένη περίπτωση πάντως, η βασίλισσα θα βρει απέναντι της τον Ολυμπιακό αντί για την Αναντολού Εφές. Ο τελικός θα γίνει την Κυριακή 21 Μαΐου στις 20:00 (Novasports Prim και LIVE από το SPORT24). Να σημειώσουμε πως οι Ισπανοί διεκδικούν το 12 τρόπαιό τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή, διασυλλογική διοργάνωση, ενώ οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ράψουν το 4ο αστέρι τους.

Euroleague Final 4 με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

Ο Ρούντι Φερνάντεθ μίλησε μετά τον αγώνα της Ρεάλ με τη Μπαρτσελόνα και τη μεγάλη νίκη της "βασίλισσας", αναφέρθηκε στην άμυνα της ομάδας του και εγκωμίασε τους ερυθρόλευκους του Γιώργου Μπαρτζώκα.

"Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα, είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα η Μπαρτσελόνα. Έβαλαν τα τρίποντα στην αρχή, όμως δεν απογοητευτήκαμε και είμαστε στον τελικό. Το κλειδί σήμερα ήταν η άμυνά μας.

Έχουμε μπροστά μας μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρωλίγκα. Είναι σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να προετοιμαστούμε τώρα για έναν δύσκολο τελικό".

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ FINAL FOUR EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ