NBA

Ρούμπιο: "Οι μέρες μου στο NBA πλησιάζουν προς το τέλος τους"

Ρούμπιο: "Οι μέρες μου στο NBA πλησιάζουν προς το τέλος τους"
AP PHOTO/CRAIG MITCHELLDYER

Ο Ρίκι Ρούμπιο επανέλαβε για 2η φορά τις τελευταίες δύο εβδομάδες πως θεωρεί ότι βλέπει σιγά-σιγά η καριέρα του στο NBA να ολοκληρώνεται και πρέπει να εξετάσεις τις επιλογές του.

Ο Ρίκι Ρούμπιο έδειξε διάθεση να επιστρέψει στην Ευρώπη με δηλώσεις του πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Αυτό έκανε ξανά στο περιθώριο της παρουσίας του στον αγώνα της Μπανταλόνα με την Ρεάλ στο Game 3 των ημιτελικών της Liga Endesa μιλώντας στα ΜΜΕ.

"Αυτή την περίοδο είμαι σε διακοπές και δουλεύω σκληρά" δήλωσε αρχικά ο Ισπανός γκαρντ, για να προσθέσει: "Όταν πήγα στο NBA, είχα στο μυαλό μου να επιστρέψω στην Ευρώπη κάποια στιγμή. Δεν ξέρω σε ποιο σημείο θα βρίσκομαι σωματικά ή πνευματικά και αν θα θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Οι μέρες μου στο NBA όμως πλησιάζουν προς το τέλος τους".

Ο Ρούμπιο έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τους Καβαλίερς με τις ετήσιες αποδοχές του να ανέρχονται περίπου στα 6.3 εκατομμύρια δολάρια. Το Κλίβελαντ ωστόσο έχει το δικαίωμα να λύσει μονομερώς το συμβόλαιό του το καλοκαίρι του 2024 (δίνοντάς του τα 4.3 από τα 6.3 εκατ. δολάρια που προβλέπεται να εισπράξει).

TAGS NBA ΗΠΑ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ