ΙΣΠΑΝΙΑ

Ρούμπιο: "Η αγάπη για το μπάσκετ ήταν πάντα εκεί, ένιωσα σαν ρούκι"

Ο Ρίκι Ρούμπιο
Ο Ρίκι Ρούμπιο FIBA.BASKETBALL

Ο Ρίκι Ρούμπιο δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του στην δράση έπειτα από 6 μήνες, προσθέτοντας ότι ένιωσε σαν πρωτοεμφανιζόμενος

Ο Ρίκι Ρούμπιο πάτησε ξανά παρκέ μετά από 319 μέρες μετά την προσωρινή απόσυρσή του στην ήττα της Ισπανίας από την Λετονία στην πιο ευχάριστη είδηση της χθεσινής (22/2) βραδιάς. Και μιλώντας στα ισπανικά ΜΜΕ μετά το ματς δεν έκρυψε την χαρά του.

"Ένιωσα σαν ρούκι, είχα πολύ άγχος, αλλά - στο τέλος της ημέρας - είναι απλώς μπάσκετ. Είναι σαν να μαθαίνεις ποδήλατο. Οπότε θα είναι δύσκολο, αλλά είμαι χαρούμενος" δήλωσε αρχικά ο έμπειρος γκαρντ, για να προσθέσει: "Η αγάπη μου για το μπάσκετ ήταν πάντα εκεί, σκοτείνιασε για λίγο, αλλά τώρα πρέπει να φύγει αυτή η σκόνη και να το απολαύσω ξανά. Είμαι χαρούμενος που βρέθηκα ξανά σε ένα παρκέ και ευγνώμων για την ευκαιρία".

Κλείνοντας πάντως τις δηλώσεις του, ο Ρούμπιο απέφυγε να απαντήσει στο πότε θα φορέσει την φανέλα της Μπαρτσελόνα σε επίσημο παιχνίδι: "Το παίρνω μέρα με την μέρα μετά από τόσο καιρό που ήμουν εκτός. Θα μιλήσω με τον κόουτς και θα δούμε".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ