ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Ρογκαβόπουλος: "Προσπαθώ να μαθαίνω απ' τον Ιβάνοβιτς, να είμαι χρήσιμος όταν βρίσκομαι στο παρκέ"

Ρογκαβόπουλος: "Προσπαθώ να μαθαίνω απ' τον Ιβάνοβιτς, να είμαι χρήσιμος όταν βρίσκομαι στο παρκέ"
PRINTSCREEN

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος μίλησε ενόψει της μάχης στην Stark Arena ανάμεσα σε Μπασκόνια και Ερυθρό Αστέρα για την 22η αγωνιστική της EuroLeague (18/1, 20:00) και αναφέρθηκε τόσο στη σεζόν που διανύει με τους Ισπανούς, όσο και στη συνύπαρξή του με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Η Μπασκόνια αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα (18/1, 20:00) στην Stark Arena, με τον Νίκο Ρογκαβόπουλο να τοποθετείται ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της EuroLeague. Ο 22χρονος φόργουορντ μίλησε για τη σεζόν που διανύει στη Βιτόρια, αλλά και για τη συνύπαρξή του με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

"Είμαι προετοιμασμένος για να παλέψω και να είμαι ανταγωνιστικός. Προσπαθώ να δίνω τα μέγιστα κάθε μέρα. Είτε παίζω, είτε όχι, καταβάλω την ίδια προσπάθεια.

Είμαι πολύ καλά με τον Ντούσκο (σ.σ. Ιβάνοβιτς), μου αρέσει πολύ. Προσπαθώ να μαθαίνω απ΄αυτόν για να μπορώ να βελτιωθώ σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού και να είμαι χρήσιμος όταν βρίσκομαι στο παρκέ" ανέφερε ο Έλληνας διεθνής, που δεν παρέλειψε να αναδείξει και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να παρουσιαστεί η ομάδα του στην αναμέτρηση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα:

"Θα προσπαθήσουμε να είμαστε υπομονετικοί και αποτελεσματικοί σε όλο το γήπεδο, καθώς και να μην μας επηρεάσει η ατμόσφαιρα".

Ο Έλληνας σουτέρ μετρά τη φετινή σεζόν 5.1 πόντους (47.4 % στα δίποντα, 32.3% στα τρίποντα), 3.1 ριμπάουντ και 0.5 ασίστ σε 15 λεπτά ανά αγώνα σε 12 συμμετοχές στη Liga Endesa, ενώ στη EuroLeague έχει 5.1 πόντους (43.8% στα δίποντα, 52% στα τρίποντα) και 1.5 ριμπάουντ σε 13 λεπτά ανά αγώνα σε 12 αναμετρήσεις.

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ