ΜΠΑΣΚΕΤ

Rob Halford: Ο Metal God, η αγάπη για το μπάσκετ και η επερχόμενη εμφάνιση των Judas Priest στο Release Athens 2024

Rob Halford: Ο Metal God, η αγάπη για το μπάσκετ και η επερχόμενη εμφάνιση των Judas Priest στο Release Athens 2024

Εσείς ξέρετε ποιος μπασκετμπολίστας θα ήταν ο Rob Halford αν δεν ήταν ο Metal God; Ή μήπως προτιμάτε να μάθετε πότε μπορείτε να δείτε από κοντά τους θρυλικούς Judas Priest στο Release Athens 2024; Εμείς πάντως απαντάμε και στα δύο.

Ο Rob Halford, ο lead singer των θρυλικών Judas Priest, είναι ο...Metal God. Ο 72χρονος Άγγλος είναι όμως και μεγάλος λάτρης του μπάσκετ, εκδηλώνοντας συχνά πυκνά την αγάπη του για το NBA και δη για τους Φοίνιξ Σανς. Το SPORT24 αναρωτήθηκε, λοιπόν, ποιος μπασκετμπολίστας θα ήταν ο Halford αν δεν είχε αφιερώσει τη ζωή του στη μέταλ μουσική και το κοινό απάντησε.

Η πρώτη σκέψη πολλών πήγε φυσικά στον Michael Jordan. GOAT ο ένας (sorry LeBron James), GOAT και ο άλλος. Εύκολος ο συνειρμός.

Rob Halford: Ο Metal God, η αγάπη για το μπάσκετ και η επερχόμενη εμφάνιση των Judas Priest στο Release Athens 2024
Ο Rob Halford, ο lead singer των θρυλικών Judas Priest

Υπήρξαν όμως και αυτοί που παρομοίασαν τον Halford με τον James Harden, αφού σήμα κατατεθέν και των δύο αυτών ανδρών τα τελευταία χρόνια είναι το μούσι τους. Σίγουρα πάντως ο Rob είναι πιο σταθερός από τον 34χρονο Αμερικανό γκαρντ των Λος Άντζελες Κλίπερς, αφού από τις αρχές της δεκαετίας του '70 βρήκε την...ομάδα του, aka τους Judas Priest, και δεν την άλλαξε ποτέ. Αν και κάποια στιγμή κυνήγησε τα δικά του μουσικά project.

Τρίτη επικρατέστερη απάντηση; Δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τον Dennis Rodman. Εξάλλου αμφότεροι είχαν πάντα εκκεντρικό λουκ και σίγουρα δεν περνούσαν ποτέ απαρατήρητοι.

Δυστυχώς ή μάλλον ευτυχώς, ο Halford, δεν ακολούθησε τα χνάρια της πορτοκαλί μπάλας, αφού το αστείρευτο ταλέντο του του επέβαλε να γίνει ένας εκ των κορυφαίων vocalists όλων των εποχών.

Το ακόμα πιο ευτυχές είναι ότι συνεχίζει απτόητος να χαρίζει αξέχαστες μουσικές παραστάσεις σε όλο τον κόσμο, με το ελληνικό κοινό να έχει την ευκαιρία να απολαύσει τους Judas Priest στο Release Athens 2024,σε μία ιστορική εμφάνιση μαζί με τον Bruce Dickinson & τους Accept, την Κυριακή 21 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού.

Be aware, έρχονται αποφασισμένοι να ξεπεράσουν την ισοπεδωτική εμφάνιση του 2022, φέρνοντας μαζί την μεγαλύτερη παραγωγή που είχαν ποτέ, αλλά και τον επερχόμενο νέο δίσκο τους, το “Invincible Shield”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου. Εμείς θα είμαστε εκεί, εσύ θα λείπεις;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ