ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρίβερς: "Τράβαγα τα μαλλιά μου!"

Ρίβερς: "Τράβαγα τα μαλλιά μου!"

Ο Ντέιβιντ Ρίβερς μίλησε για την επιστροφή του στην Ελλάδα, την κατάκτηση της Ευρωλίγκας στην Κωνσταντινούπολη από τον Ολυμπιακό, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό του μήνυμα στον κόσμο των "ερυθρολεύκων" (videos)...

Ο Ντέιβιντ Ρίβερς επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου βραβεύτηκε από τον Δούκα, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να περάσει από το Official BC Olympiacos Store και να μιλήσει για την παρουσία του - και όχι μόνο - στον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πώς είδε το φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Ντέιβιντ είναι τιμή μας να σας έχουμε πάλι εδώ μαζί μας.

" Είναι ευχαρίστηση μου που είμαι πάλι εδώ, πραγματικά είναι. Το διασκεδάζω πολύ που είμαι πίσω".

Πως αισθάνεσαι;

" Καλά, αυτό το μέρος είναι πολύ ξεχωριστό για μένα και μιλάω γι’ αυτό όλη την ώρα. Ο Ολυμπιακός είναι μια μοναδική εμπειρία κι αυτό που την κάνει μοναδική είναι οι άνθρωποι, οι φίλαθλοι, ο οργανισμός. Γι’ αυτό μιλάω με πολύ πάθος για τον Ολυμπιακό".

Πόσα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία σου επίσκεψη στην Ελλάδα;

" Δώδεκα χρόνια, πιστεύω ότι είναι δώδεκα".

Τι ακριβώς κάνεις τώρα;

" Είμαι ακόμα στο μπάσκετ, ασχολούμαι εκπαιδευτικά με το άθλημα, με τις νέες προοπτικές του αθλητισμού. Εδώ επισκέφτηκα το σχολείο του Δούκα που έχει 95 χρόνια ιστορία. Δουλεύουμε με τέτοια ινστιτούτα στην εκπαίδευση και στον αθλητισμό σ’ όλο τον κόσμο. Ο οργανισμός μου, τα village camps, είμαστε σε εννιά χώρες, μόλις επεκταθήκαμε και στη Βραζιλία. Δουλεύουμε με τα παιδιά στον αθλητισμό και στην εκπαίδευση από μικρή ηλικία και ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε αθλητές στην κοινωνία, όχι επαγγελματίες αθλητές.

Επίσης δουλεύω ακόμα με την εταιρία μου που κάνει ανακύκλωση σε σίδερα και πλαστικά και σίγουρα η Ελλάδα είναι μια πιθανή αγορά για δουλειές. Ξέρω ότι οικονομικά έχουν αλλάξει πολλά, αλλά εγώ και οι συνεταίροι μου βλέπουμε την Ελλάδα ως μια καλή περιοχή για να κάνουμε δουλειές. Ακόμα όμως είμαι στον αθλητισμό, αγαπώ το μπάσκετ και προσπαθώ οι γνώσεις μου να είναι θετικές για πολύ κόσμο".

Παρακολούθησες το Φάιναλ Φορ στην Κωνσταντινούπολη;

" Ναι το είδα. Δεν μπορούσα να το χάσω. Το είδα από το ίντερνετ και τραβούσα τα λίγα μαλλιά που μου έχουν απομείνει. Ήταν υπέροχο. Πήγα στο Βερολίνο, πήγα στο Παρίσι και είχα δει ότι πλησιάζει. Στην Κωνσταντινούπολη ήταν μια μεγάλη ευχαρίστηση για μένα γιατί ξέρω την υποστήριξη που υπάρχει γι’ αυτό το σύλλογο, τη στήριξη του κόσμου, το πόσο σημαντική επιτυχία είναι για την Αθήνα, ήταν μια αίσθηση ανακούφισης για μένα.

Η τελευταία φορά που είχαμε κερδίσει την Ευρωλίγκα ήταν όταν ήμουν εγώ εδώ μαζί με τον κόουτς Ίβκοβιτς. Το είδα και ήταν μεγάλη χαρά για μένα".

Θες να στείλεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους μας;

" Ελπίζω στο επόμενο ταξίδι μου να οργανώσουμε κάτι που θα συναντήσω όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, γιατί εσείς είστε ξεχωριστοί για μένα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ