ΠΑΟΚ

Ριμπάουντ και "φρένο" στο γρήγορο τέμπο

Ριμπάουντ και "φρένο" στο γρήγορο τέμπο
INTIME SPORTS

Την Κυριακή (16/2) ο ΠΑΟΚ θα συναντήσει τον Ολυμπιακό και έχει καταλήξει στα... SOS, ώστε να κάνει το καλύτερο δυνατό.

Οι τομείς στους οποίους στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως θα πρέπει να δοθεί έξτρα προσοχή στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε αναλυτικά.

Στον ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν να πάρουν μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό γνωρίζοντας βέβαια πως η αποστολή τους γι' αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολη. Αλλωστε, όπως λένε στον "Δικέφαλο", οι "ερυθρόλευκοι" είναι καλοί σε όλους τους τομείς και ως εκ τούτου για να "έρθει" το επιθυμητό αποτέλεσμα χρειάζεται τεράστια προσοχή. Εκεί πάντως που φαίνεται να στέκονται αρκετά στον ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο (16/2) παιχνίδι είναι στο γρήγορο τέμπο του παιχνιδιού του Ολυμπιακού αλλά και στον τομέα των ριμπάουντ.

Στον "Δικέφαλο" δεν θέλουν με τίποτα να αφήσουν τους "ερυθρόλευκους" να "τρέξουν" καθώς σε μια τέτοια περίπτωση εκτιμάται πως το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αποκτήσει μεγάλο αβαντάζ για το "διπλό" στο "Παλατάκι".

Στην ομάδα χαρακτηριστικά λέγεται πως ο Ολυμπιακός διαθέτει πολλούς αθλητικούς παίκτες ενώ ακόμη στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως πολλή προσοχή πρέπει να υπάρξει και στο "μάζεμα" των "σκουπιδιών".

Οσον αφορά τα ριμπάουντ μάλιστα, στο ματς του πρώτου γύρου ο "Δικέφαλος" είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα (υπήρχε μεγάλη διαφορά στα επιθετικά ριμπάουντ και αυτό στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να γίνει και την Κυριακή). Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία, δεν υπήρξαν προβλήματα την Πέμπτη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ