ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ρέθυμνο-Ολύμπια 87-79

Ρέθυμνο-Ολύμπια 87-79
Κουφός και παίκτες

Το Ρέθυμνο κέρδισε την Ολύμπια Λάρισας με 87-79 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό του Μίλωνα

Από τους Κρητικούς πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν οι Ομπάνον, Τόπιτς και έδειξαν ότι μπαίνουν στο κλίμα της ομάδας ενώ κορυφαίος για τον ΑΓΟΡ ήταν ο Γιάννης Γκαγκαλούδης.
O τεχνικός των Θεσσαλών από την άλλη πλευρά έδωσε πολύ χρόνο συμμετοχής στον Μπίλι Τόμας.

Τα δεκάλεπτα: 24-14, 40-38, 62-59, 87-79

Ρέθυμνο (Κουφός): Κούμουλος 6(2), Γκαγκαλούδης 20(2), Μακρής 1, Καραποστόλου 12(2), Ομπάνον 18 (3), Γκιζογιάννης 2, Βαγενάς 2, Βαρδαβάς, Βουγιούκας 6, Τόπιτς 10 (2), Ζούζα 10

Ολύμπια Λάρισας (Μπαρτζώκας): Μπέλσερ 2, Κουμπούρας 9, Λέισι, Λάκσα 7, Τσιάρας 16(3), Γιαννουλάκος , Μπατής 13(2), Αριγκμπάμπου 11, Τριχόπουλος 7, Tόμας 14(1), Νεοφυτίδης , Καραγκιολίδης.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Κώστας Βαρδαβάς σχολίασε: " Σίγουρα ήταν άλλο ένα ματς που θα μας βοηθήσει να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Το γεγονός ότι καταφέραμε να κερδίσουμε στο τέλος, σίγουρα μας χαροποιεί, όπως και το ότι εφαρμόσαμε σωστά κάποιες από τις εντολές του προπονητή μας. Σίγουρα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη, όσον αφορά τη συνεργασία μας μέσα στο γήπεδο. Τα επόμενα δύο φιλικά με Πανελλήνιο και Ολυμπιακό θα είναι ακόμα πιο αποκαλυπτικά για την αγωνιστική μας εικόνα".

O Σωτήρης Καραποστόλου με τη σειρά του τόνισε: " Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς. Ήμασταν βελτιωμένοι σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό μας και σίγουρα στο αυριανό φιλικό με τον Πανελλήνιο, όπως και σε αυτό με τον Ολυμπιακό θα δείξουμε σαφώς πιο καθαρά που βαδίζουμε. Η ομάδα έχει συνεχώς ανοδική πορεία".










TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ