ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ - Μούρθια: Η ασεβής κίνηση του Σέρχιο Γιουλ προς τον Σίτο Αλόνσο έγινε viral

Ρεάλ - Μούρθια: Η ασεβής κίνηση του Σέρχιο Γιουλ προς τον Σίτο Αλόνσο έγινε viral
PRINTSCREEN

Ασέβεια προς τον προπονητή της Μούρθια, Σίτο Αλόνσο, έδειξε ο πολύπειρος γκαρντ της Ρεάλ, Σέρχιο Γιουλ, την ώρα που οι ομάδες πήγαιναν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο της μεταξύ τους αναμέτρησης στην 5η αγωνιστική της Liga Endesa.

Η Ρεάλ Μαδίτης πήρε τη νίκη απέαντι στην Μούρθια το μεσημέρι της Κυριακής (15/10) για να συνεχίσει την αήττητη πορεία της σε όλες της διοργανώσεις, όμως η εν λόγω αναμέτρηση σημαδεύτηκε από την ασεβή κίνηση του Σέρχιο Γιουλ προς τον προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας, Σίτο Αλόνσο.

Ο πολύπειρος γκαρντ της Βασίλισσας πλησίασε με φόρα τον αντίπαλο τεχνικό και του έριξε δύο "σφαλιάρες" στο κεφάλι, λέγοντάς του κάποια...γαλλικά, την ώρα που οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια του WiZink Center για την ανάπαυλα του αγώνα.

Ο κόουτς Αλόνσο ενοχλήθηκε πολύ με τη στάση του Γιουλ και τον πήρε στο κατόπι, ζητώντας εξηγήσεις για τη στάση του, πριν τον σταματήσουν οι παίκτες των δύο ομάδων έξω από τη φισούνα.

Λίγο πριν το ημίχρονο είχαν προηγηθεί τα έντονα παράπονα του 47χρονου προπονητή της Μούρθια έπειτα από την τεχνική ποινή με την οποία χρεώθηκε ο Μούσα Ντιανιέ.

Δείτε την ασεβή χειρονομία του Γιουλ προς τον Αλόνσο που έγινε viral στο Twitter:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ