ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Τσους Ματέο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Λάσο στον πάγκο πριν από το τέλος της σεζόν

Real Madrid's head coach Pablo Laso gestures during a Final Four Euroleague semifinal basketball match between Barcelona and Real Madrid, in Belgrade, Serbia, Thursday, May 19, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Real Madrid's head coach Pablo Laso gestures during a Final Four Euroleague semifinal basketball match between Barcelona and Real Madrid, in Belgrade, Serbia, Thursday, May 19, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic) © 2022 DARKO VOJINOVIC / AP IMAGES

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Πάμπλο Λάσο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης πριν από την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, άφησε ανοιχτό ο βοηθός του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Τσους Ματέο.

Η είδηση πως ο Πάμπλο Λάσο υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου σόκαρε το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο Ισπανός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε αφού νοσηλεύτηκε για μερικά 24ωρα στην εντατική. Πλέον, έχοντα διαφύγει τον κίνδυνο και νιώθοντας καλά, ο Λάσο έχει επιστρέψει στο σπίτι του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έλεγαν πως ο Λάσο δεν θα επιστρέψει στους πάγκους τη φετινή σεζόν, αυτό όμως διαψεύδει (έμμεσα) ο βοηθός του στην "Βασίλισσα", Τσους Ματέο. Ο Ματέο έχει αναλάβει χρέη προπονητή στην ομάδα για όσο καιρό ο Λάσο μείνει εκτός και ενόψει του πρώτου τελικού κόντρα στη Μπαρτσελόνα, δήλωσε:

"Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν θα κοουτσάρω την ομάδα σε όλη τη σειρά. Ο Πάμπλο είναι καλά και ανεξάρτητα με το αν θα καθίσει στον πάγκο ή όχι, θα είναι μαζί μας".

Θυμίζουμε πως ο Λάσο βρίσκεται κοντά στους παίκτες του καθώς την επίσκεψή του στην προπόνηση προ ολίγων ημερών, ακολούθησε μία ακόμα το απόγευμα της Κυριακής (12/6).

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ