ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Λάσο δεν θα επιστρέψει στους πάγκους τουλάχιστον για το υπόλοιπο της σεζόν, σύμφωνα με την Marca

Madrid's coach Pablo Laso looks at his players during the Euroleague Final Four semifinal basketball match between CSKA Moscow and Real Madrid at the Fernando Buesa Arena in Vitoria, Spain, Friday, May 17, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Madrid's coach Pablo Laso looks at his players during the Euroleague Final Four semifinal basketball match between CSKA Moscow and Real Madrid at the Fernando Buesa Arena in Vitoria, Spain, Friday, May 17, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos) 2022 AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ο Πάμπλο Λάσο υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου και σόκαρε το ευρωπαϊκό μπάσκετ, με την Marca να αναφέρει πως ο 54χρονος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα επιστρέψει στους πάγκους τη φετινή σεζόν.

Η είδηση πως ο Πάμπλο Λάσο υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου σόκαρε το ευρωπαϊκό μπάσκετ το μεσημέρι της Κυριακής (5/6), με την Ρεάλ Μαδρίτης να ανακοινώνει την είδηση.

Η κατάσταση της υγείας του 54χρονου προπονητή της "Βασίλισσας" κρίνεται σταθερή ενώ νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Σάνιτας Λα Μοραλέχα. Όπως ανέφερε η Marca το μεσημέρι της Δευτέρας (6/6) ο Λάσο θα προχωρήσει σε αποκατάσταση και παρακολουθείται στενά από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρει λοιπόν το ισπανικό Μέσο, ο Λάσο θα κάνει ένα διάλειμμα από τους πάγκους, δεδομένης και της κατάστασης της υγείας του και δεν θα επιστρέψει τουλάχιστον για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Ο έμπειρος τεχνικός θα παραμείνει στο νοσοκομείο και θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθούν οι λόγοι του εμφράγματος, ενώ παράλληλα η διαδικασία αυτή ίσως επηρεάσει κάποιες καθημερινές του συνήθειες (όπως η οδήγηση από την οποία θα πρέπει να απέχει για μερικούς μήνες). Η απόφασή του ωστόσο να πάει έγκαιρα στο νοσοκομείο συνέβαλε τα μέγιστα στην αποφυγή επιπλοκών.

Στο διάστημα που ο Πάμπλο Λάσο θα μείνει μακριά από τον πάγκο της Ρεάλ, χρέη προπονητή θα αναλάβει ο βοηθός του, Τσους Ματέο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ