ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Πάμπλο Λάσο θα σπάσει τη σιωπή του για πρώτη φορά μετά από το "διαζύγιο" με τη "Βασίλισσα"

Ο Πάμπλο Λάσο
Ο Πάμπλο Λάσο Ο ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ

Για πρώτη φορά μετά από το "διαζύγιό" του με την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Πάμπλο Λάσο θα σπάσει την σιωπή του και θα δώσει συνέντευξη Τύπου στη Βιτόρια τη Δευτέρα (18/7) στις 14:00.

Η είδηση ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έσπασε το συμβόλαιο του Πάμπλο Λάσο έσκασε σαν βόμβα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο έμπειρος Βάσκος τεχνικός που πέρασε περιπέτεια με την υγεία του (υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου), ήταν και πάλι σε θέση να επιστρέψει στα προπονητικά του καθήκοντα, ωστόσο η ομάδα της Μαδρίτης αποφάσισε να μην το ρισκάρει και να λύσει την συνεργασίας της μαζί του.

Παρά τις επιβεβαιώσεις των γιατρών πως ο Λάσο είναι σε θέση να προπονήσει δίχως πρόβλημα, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλησε να τον εξετάσει και να βεβαιωθεί για την κατάσταση της υγείας του, με τον Τσους Ματέο να τον διαδέχεται στον πάγκο της ομάδας.

Για πρώτη φορά λοιπόν μετά από την απομάκρυνση του από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Πάμπλο Λάσο θα σπάσει την σιωπή του και θα μιλήσει δημόσια σε συνέντευξη Τύπου για όσα έγιναν με την ομάδα της Μαδρίτης και την λύση της συνεργασίας του με την ομάδα στην οποία μεγαλούργησε.

Η συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα σε πανεπιστήμιο της Βιτόρια τη Δευτέρα (18/7) στις 2:00 το μεσημέρι. Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που ο Βάσκος προπονητής θα μιλήσει ανοιχτά για το "διαζύγιό" του με την Ρεάλ μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας.

Η είδηση πως ο Λάσο αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας σόκαρε όχι μόνο το φίλαθλο κοινό (που θεωρεί ανήθικη την απομάκρυνση του Πάμπλο Λάσο και ζητά την παρέμβαση του προέδρου του οργανισμού), αλλά και τους παίκτες, με τον Έντι Ταβάρες να χαρακτηρίζει την απομάκρυνση αυτή ως " το στέμμα που λείπει από το σήμα της Ρεάλ".

Από την πλευρά του ο Πάμπλο Λάσο διέψευσε την Ρεάλ Μαδρίτης πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα προπονητικά του καθήκοντα για ιατρικούς λόγους (οι οποίοι ήταν και οι λόγοι απόλυσής του), λέγοντας πως έχει λάβει το "πράσινο φως" από τους γιατρούς.

Αυτό θα είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει σύντομα και πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα 18 Ιουλίου στην συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ