ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Πάμπλο Λάσο μπέρδεψε ακόμη περισσότερο τα πράγματα στην υπόθεση Ερτέλ - Τόμπκινς

Ο Πάμπλο Λάσο
Ο Πάμπλο Λάσο INTIME

Όλο και πιο πιθανή είναι η επιστροφή των Ερτέλ - Τόμπκινς στην καθημερινότητα της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Πάμπλο Λάσο να μιλάει για τους δύο παίκτες μετά από τον αγώνα με την Μπρεογκάν και να μπερδεύει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Πολύ μπερδεμένες ήταν οι δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο μετά από τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπρεογκάν, για την Liga Endesa, όταν ρωτήθηκε για το status των Τομά Ερτέλ - Τρέι Τόμπκινς που τις προηγούμενες ημέρες χαρακτηρίστηκαν "ξένα σώματα" για τον σύλλογο, ακόμη και από τον ίδιο τον Ισπανό προπονητή, αλλά μάλλον τα δεδομένα έχουν πλέον αλλάξει. Είχε ήδη φανεί διάθεση... ανακωχής, όπως διαβάσατε στο SPORT24, και πλέον όλα δείχνουν ότι θα γίνει μία προσπάθεια ώστε η ομάδα να ολοκληρώσει τη σεζόν ενωμένη, όσο αυτό μπορεί να είναι εφικτό, καθώς ακολουθούν τα playoffs της EuroLeague και η τελική ευθεία της ισπανικής Λίγκας.

"Δεν βρέθηκαν ποτέ εκτός ομάδας. Κάνουν συγκεκριμένη δουλειά, ενώ επίσης δεν σημαίνει κάτι το γεγονός ότι ήρθαν στο σημερινό ματς. Δουλεύουν εκτός ομάδας, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Θα δούμε τι θα γίνει, αν θα ξαναπαίξουν ή όχι, ωστόσο δεν υπάρχει αμφιβολία πως δεν έχουν τεθεί εκτός ομάδας. Χαίρομαι που ήρθαν σήμερα και υποστήριξαν τους συμπαίκτες τους. Για εμένα, είναι ακόμα μέλη της Ρεάλ, δεν υπάρχει κάτι περισσότερο. Καταλαβαίνω ότι με ρωτάτε συνεχώς γι' αυτό το ζήτημα, όμως ξαναλέω, ακολουθούν συγκεκριμένο πρόγραμμα και κάνουν συγκεκριμένα πράγματα" ήταν τα λόγια του Πάμπλο Λάσο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ