ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μάριο Χεζόνια: Ο λόγος που δεν έπαιξε στο παιχνίδι με τη Μανρέσα

Μάριο Χεζόνια: Ο λόγος που δεν έπαιξε στο παιχνίδι με τη Μανρέσα
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ/INTIME SPORTS

Ο Τσους Ματέο εξήγησε το λόγο για τον οποίο δεν έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Μάριο Χεζόνια στο ματς της Ρεάλ με τη Μανρέσα, παρότι ήταν στη δωδεκάδα του αγώνα.

Την 4η ήττα της μετά από 27 αγωνιστικές στη Liga Endesa υπέστη η Ρεάλ Μαδρίτης, που είδε την Μανρέσα να περνάει με 83-72 από το WiZink Center το μεσημέρι της Κυριακής (31/3).

Η βασίλισσα παρατάχθηκε με δωδεκάδα σε αυτό το παιχνίδι, αλλά τελικά έπαιξαν έντεκα παίκτες, με τον Μάριο Χεζόνια να μην πατάει παρκέ. Ο Κροάτης φόργουορντ βγήκε κανονικά για ζέσταμα, όμως στη διάρκεια αυτού ένιωσε ένα τσίμπημα στη μέση, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Τσους Ματέο στη συνέντευξη Τύπου και για αυτό δεν χρησιμοποίηθηκε. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί, όμως ο τεχνικός της Ρεάλ εξέφρασε την ελπίδα πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Να σημειώσουμε πως ο Χεζόνια μετράει φέτος 10.7 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά 22 λεπτά συμμετοχής σε 23 ματς του ισπανικού πρωταθλήματος. Αντίστοιχα, στην EuroLeague έχει 13.8 πόντους και 4.5 ριμπάουντ ανά 22'32" σε 31 αναμετρήσεις.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ