ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης, Λάσο: "Ευχαριστώ για τη στήριξη, δεν θα είμαι απόψε στο Palau Blaugrana"

Ο Πάμπλο Λάσο
Ο Πάμπλο Λάσο INTIME

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα στήριξης και ξεκαθάρισε πως δεν θα βρίσκεται στο Palau Blaugrana για το πρώτο ματς των τελικών κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα μονομαχήσουν στους τελικούς της Liga Endesa με φόντο το τρόπαιο του πρωταθλητή. Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για όλα τα μηνύματα στήριξης που έλαβε μετά από την περιπέτεια της υγείας του, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως στο πρώτο παιχνίδι δεν θα είναι παρών στο Palau Blaugrana.

Σε δηλώσεις του πριν από το πρώτο ματς, ο βοηθός του, Τσους Ματέο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Λάσο να επιστρέψει στους πάγκους πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν. Το πρώτο ματς των τελικών ωστόσο δεν θα είναι αυτό.

"Γεια σας, ευχαριστώ για τα χιλιάδες μηνύματα που μου έχετε στείλει. Είναι αδύνατο να απαντήσω σε όλα, εκατομμύρια ευχαριστώ. Είμαι πολύ καλά, ήδη έχω μπει σε ρυθμούς προπονήσεων αλλά απόψε δεν θα είμαι στο Palau".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ