ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Κοντά σε επέκταση συνεργασίας με τον game changer, Φαμπιάν Κοζέρ

EUROLEAGUE 2021-2022 /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2021-2022 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ρεάλ Μαδρίτης και Φαμπιάν Κοζέρ βρίσκονται κοντά στην επέκταση της συνεργασίας τους, όπως αναφέρει η Marca, κάτι που ο Γάλλος γκαρντ κέρδισε με το σπαθί του, δηλαδή τις εμφανίσεις του στο τέλος της σεζόν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε το πρωτάθλημα Ισπανίας κερδίζοντας την (πολύ πιο ακριβή) Μπαρτσελόνα με 3-1 στη σειρά των τελικών. Ο Φαμπιάν Κοζέρ ήταν από τους αφανείς (ή και όχι) ήρωες και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του Πάμπλο Λάσο, τόσο στην τελευταία στροφή του ισπανικού πρωταθλήματος όσο και στο Final Four της EuroLeague.

Οι Μαδριλένοι δεν σκόπευαν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Γάλλου γκαρντ (το οποίο έληγε φέτος), ωστόσο οι εμφανίσεις του έπεισαν την ομάδα να τον κρατήσει. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Marca, ο Πάμπλο Λάσο εισηγήθηκε να παραμείνει ο έμπειρος γκαρντ στην ομάδα και οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην επέκταση της συνεργασίας τους, κάτι που αποδεικνύει πως η σκληρή δουλειά ανταμείβεται.

Ο Κοζέρ ξέσπασε σε κλάματα μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που φανερώνει πως η χρονιά ήταν κάθε άλλο παρά εύκολη. Στα 35 του χρόνια πλέον η σύγκριση με τους άλλους βετεράνους της ομάδας (Γιουλ και Φερνάντεθ) ήταν αναπόφευκτη όμως ο Γάλλος σούτινγκ γκαρντ μίλησε σε κρίσιμο σημείο στη σεζόν και έβαλε το λιθαράκι του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πικάροντας μάλιστα τους οπαδούς των μπλαουγκράνα.

Τη φετινή σεζόν στο Final Four της EuroLeague ο Κοζέρ είχε μέσο όρο 10.5 πόντους, με 50% στα δίποντα, 1.5 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ, 1.5 κλέψιμο σε 23' συμμετοχής. Αντίστοιχα στους τελικούς του πρωταθλήματος ο Κοζέρ είχε μέσο όρο 12.2 πόντους σε τέσσερα ματς, με κορυφαία του εμφάνιση αυτή στον 4ο τελικό με 17 πόντους.

Με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κοζέρ έχει κατακτήσει οκτώ τίτλους μεταξύ άλλων τρία πρωταθλήματα Ισπανίας, μία EuroLeague το 2018 και 4 κύπελλα Ισπανίας.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ LIGA ENDESA EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ