GAME NIGHT LATE

Ρεάλ Μαδρίτης: Η άποψη του Γιάννη Μπουρούση για το μέλλον του Έντι Ταβάρες

EUROLEAGUE / FINAL 4 /  /  -  (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / FINAL 4 / / - (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σίγουρος πως ο Έντι Ταβάρες θα μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρά τα όσα γράφονται στην Ισπανία, φάνηκε ο Γιάννης Μπουρούσης στη Game Night Late.

Ο Έντι Ταβάρες δεσμεύεται μεν με συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, πλην όμως στην Ισπανία έχει γίνει λόγος για δυσφορία του ιδίου αναφορικά με τις απολαβές του -εν συγκρίσει με εκείνες των συμπαικτών του.

Στην Ιβηρική έχουν γραφτεί αρκετά άρθρα τις τελευταίες εβδομάδες (κάποια εξ αυτών θέτουν ακόμη και το θέμα της παραμονής του), δίχως όμως να υπάρχει επίσημη τοποθέτηση που να προδιαθέτει για διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στη διάρκεια της Game Night Late την Παρασκευή 23 Ιουνίου, ο Γιάννης Μπουρούσης φάνηκε σίγουρος πως ο Έντι Ταβάρες θα συνεχίσει στη "Βασίλισσα" παρά τα όσα ακούγονται. Ο λόγος;

"Ο Έντι Ταβάρες για μένα είναι το καλύτερο πεντάρι στην Ευρώπη. Επειδή ξέρω τη Ρεάλ Μαδρίτης και πώς λειτουργεί θεωρώ πως δύσκολα θα φύγει από εκεί. Επειδή έχω παίξει εκεί, ξέρω πώς λειτουργεί. Μακάρι να έρθει για τον Παναθηναϊκό, αν με ρωτάς, αλλά θεωρώ πως είναι δύσκολο να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης" ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS GAME NIGHT LATE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΙΣΠΑΝΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ