ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντζανάν Μούσα μέχρι το 2024

Brooklyn Nets guard Dzanan Musa (13) during the first half of an NBA basketball game against the Denver Nuggets on Sunday, Dec. 8, 2019, in New York. (AP Photo/Nicole Sweet)
Brooklyn Nets guard Dzanan Musa (13) during the first half of an NBA basketball game against the Denver Nuggets on Sunday, Dec. 8, 2019, in New York. (AP Photo/Nicole Sweet) 2022 AP PHOTO/NICOLE SWEET

Την απόκτηση του Ντζανάν Μούσα επισημοποίησε η Ρεάλ Μαδρίτης μέσω ανακοίνωσής της, υπογράφοντας τον 23χρονο γκαρντ/φόργουορντ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ως το καλοκαίρι του 2024 θα είναι ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ, Ντζανάν Μούσα όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης 14/7 η "Βασίλισσα".

Μετά από το λάθος που έγινε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA που ανακοίνωσε την μεταγραφή του πρώην παίκτη της Μπρεογκάν, ήρθε η ανακοίνωση από την ομάδα της Μαδρίτης που επιβεβαίωσε την υπογραφή του συμβολαίου του.

Θυμίζουμε ότι ο Ντζανάν Μούσα αγωνίστηκε φέτος στη Liga Endesa με τα χρώματα της Μπρεογκάν, έχοντας 20 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ κατά μέσο όρο. Εξ ου η ανάδειξή του σε MVP της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην Ισπανία.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ