ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Η FIBA αποκάλυψε κατά λάθος πως ο Ντζανάν Μούσα υπέγραψε στη "Βασίλισσα"

Ρεάλ Μαδρίτης: Η FIBA αποκάλυψε κατά λάθος πως ο Ντζανάν Μούσα υπέγραψε στη "Βασίλισσα"
FIBA

Στην Ισπανία έχει γραφτεί εδώ κι αρκετό καιρό πως η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να υπογράψει τον Ντζανάν Μούσα, δίχως όμως να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση. Μέχρι την στιγμή που η FIBA έκανε -κατά λάθος- την σχετική αποκάλυψη.

Το όνομα του Ντζανάν Μούσα έχει συνδεθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης εδώ κι αρκετές εβδομάδες στην Ισπανία, με τον Τύπο της χώρας να αναφέρεται σε έντονο ενδιαφέρον που δεν αποκλείεται να καταλήξει σε συμφωνία. Δίχως όμως να υπάρχει πρόσφατο δημοσίευμα που να κάνει λόγο για "γάμο" ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η καρτέλα του Ντζανάν Μούσα στην ιστοσελίδα της FIBA
Η καρτέλα του Ντζανάν Μούσα στην ιστοσελίδα της FIBA

Κάπως έτσι, το λάθος που έγινε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA αρκούσε για να αποκαλύψει πως ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ θα παίζει για τον Πάμπλο Λάσο την επόμενη σεζόν. Βλέπετε, στην κάρτα του παίκτη στην ιστοσελίδα των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο, η "Βασίλισσα" αναγράφεται ως η ομάδα στην οποία ανήκει.

Κάτι που προς το παρόν δεν έχει ανακοινώσει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Θυμίζουμε ότι ο Ντζανάν Μούσα αγωνίστηκε φέτος στη Liga Endesa με τα χρώματα της Μπρεογκάν, έχοντας 20 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ κατά μέσο όρο. Εξ ου η ανάδειξή του σε MVP της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην Ισπανία.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ