ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ανησυχία για Ταβάρες, τραυματίστηκε στον αστράγαλο

Ρεάλ: Ανησυχία για Ταβάρες, τραυματίστηκε στον αστράγαλο
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME

Ο Έντι Ταβάρες αποκόμισε ένα πρόβλημα στους συνδέσμους του δεξιού του αστραγάλου. Ανησυχία στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης. Άγνωστο το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Ανησυχία στις τάξεις της Ρεάλ μετά τον τραυματισμό του Έντι Ταβάρες. Ο θηριώδης σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι υποβλήθηκε σε εξετάσεις, από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι έχει υποστή ζημιά στους συνδέσμους του δεξιού αστραγάλου, με τους Μαδριλένους να μην έχουν ορίσει για την ώρα το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης. Να σημειώσουμε εδώ, πως η βασίλισσα θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στη Μαδρίτη στις 25 Ιανουαρίου, για την 23η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Ταβάρες προέρχεται από ένα πληθωρικό double-double με 18 πόντους και 19 ριμπάουντ σε 38'18" συμμετοχής απέναντι στη Βαλένθια, στην 21η αγωνιστική της EuroLeague, ενώ συνολικά φέτος μετράει 10.2 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ, 1.6 μπλοκ και 1.8 λάθη ανά 23'11" σε 20 αναμετρήσεις της διοργάνωσης.

Ακόμα, να θυμίσουμε πως σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει καταθέσει πρόταση στον 31χρονο ψηλό, ενώ υπάρχει πάντα ανοιχτή για τον παίκτη και η προοπτική του NBA.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ