ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ

Ραζνάτοβιτς για Σίμανιτς: "Έχουμε ξεκάθαρα σχέδια για πλήρη μπασκετική ανάκαμψη όταν έρθει η ώρα"

Ραζνάτοβιτς για Σίμανιτς: "Έχουμε ξεκάθαρα σχέδια για πλήρη μπασκετική ανάκαμψη όταν έρθει η ώρα"
@MISKO4RAZNATOVIC INSTAGRAM ACCOUNT

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς συναντήθηκε με τον Μπόρισα Σίμανιτς και ξεκαθάρισε πως ο 25χρονος φόργουορντ, που έχασε το νεφρό του στη διάρκεια του MundoBasket 2023, θα επιστρέψει στο παρκέ όταν έρθει η ώρα.

Μέρα με τη μέρα βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Μπόρισα Σίμανιτς, ο οποίος έχασε το νεφρό του έπειτα από αγκωνία που δέχθηκε σε αγώνα της Σερβίας με το Νότιο Σουδάν στο MundoBasket 2023.

Ο γνωστός μάνατζερ και εκπρόσωπος του Σίμανιτς, ανήρτησε στα προσωπικά του social media, μία κοινή τους φωτογραφία, τονίζοντας πως ο 25χρονος φόργουορντ θα επιστρέξει στο παρκέ όταν θα έχει αφήσει πλέον πίσω του αυτή τη μεγάλη περιπέτεια.

ρώτη επίσκεψη στο γραφείο μετά από έναν από τους πιο σοβαρούς τραυματισμούς που δέχθηκε ποτέ σε γήπεδο μπάσκετ. Μετά από όλα όσα πέρασε, η συνάντησή μας ήταν γεμάτη θετική ενέργεια και ξεκάθαρα σχέδια για πλήρη μπασκετική ανάκαμψη όταν έρθει η ώρα.

Όμως, το καλύτερο από όλα (σσ. είναι ότι η συνάντηση ήταν) γεμάτη πνεύμα, γέλιο, φιλοδοξία για επιστροφή στο γήπεδο στο υψηλότερο επίπεδο.

Σήμερα ο Μπορίσα έδειξε, όπως έκανε και στη Μανίλα, στέλνοντας μηνύματα συμπαράστασης από το κρεβάτι του στο νοσοκομείο, τη δύναμη του χαρακτήρα του και ότι δεν υπάρχουν εμπόδια για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί", έγραψε ενδεικτικά ο κ. Ραζνάτοβιτς.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ MUNDOBASKET 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ