NBA

Ράτζα: "Μου έρχεται να κάνω έμετο όταν συγκρίνουν τον Τζόρνταν με τον ΛεΜπρόν"

Ο Ντίνο Ράτζα χαιρετάει τον κόσμο πριν από φιλικό παιχνίδι Ολυμπιακός - Ούνικς για την σεζόν 2018/19
Ο Ντίνο Ράτζα χαιρετάει τον κόσμο πριν από φιλικό παιχνίδι Ολυμπιακός - Ούνικς EUROKINISSI

Ο Ντίνο Ράτζα ήταν ιδιαίτερα περιγραφικός όταν ρωτήθηκε για το τι πιστεύει για την σύγκριση που γίνεται ανάμεσα σε ΛεΜπρόν Τζέιμς και Μάικλ Τζόρνταν, λέγοντας ότι του έρχεται να... κάνει εμετό όταν το ακούει αυτό.

Ο Ντίνο Ράτζα δεν πιστεύει ότι υπάρχει θέμα σύγκρισης του Μάικλ Τζόρνταν με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Και δεν έχει κανένα πρόβλημα να υποστηρίξει αυτή την άποψη με επιθετικά επιχειρήματα .

Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ παραχώρησε συνέντευξη στο κροατικό σάιτ "index.hr" και όταν ρωτήθηκε για αυτή την σύγκριση που γίνεται εδώ και χρόνια ήταν ξεκάθαρος. "Όταν ξεκινούν οι συγκρίσεις του ΛεΜπρόν με τον Τζόρνταν μου έρχεται να κάνω εμετό" δήλωσε αρχικά, για να προσθέσει:

"Ο γιος μου με διαβεβαιώνει ότι ο ΛεΜπρόν είναι καλύτερος, αλλά για εμένα δεν υπάρχει συζήτηση. Αν ο ΛεΜπρόν έπαιζε πριν από 20 χρόνια, δεν θα μπορούσε να κάνει ούτε τα μισά από αυτά που κάνει τώρα. Ο ΛεΜπρόν μπαίνει στην ρακέτα και όλοι απομακρύνονται από αυτόν, ενώ ο Τζόρνταν έβλεπε κόσμο να τον χτυπάει, αλλά και πάλι κυριαρχούσε".

Κλείνοντας, ο Ράτζα τόνισε: "Μπροστά από τον ΛεΜπρόν βρισκεται ο Κόμπι Μπράιαντ αλλά και αρκετοί παίκτες ακόμα. Σέβομαι τον ΛεΜπρόν, αλλά ο Κόμπι ήταν καλύτερος".

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ