ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ράντονιτς: "Μπαίνουν Πονίτκα και Γκριγκόνις, σε μερικές εβδομάδες θα μιλήσουμε για στόχους"

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε στην media day του Παναθηναϊκού ξεκαθαρίζοντας ότι είναι πολύ νωρίς για να μιλήσει για στόχους, προσθέτοντας ότι από αύριο (27/9) οι "πράσινοι" θα είναι πλήρεις, αφού θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις οι Πονίτκα και Γκριγκόνις. Τι ανέφερε από την πλευρά του ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Τα μεγάλα λόγια ποτέ δεν άρεσαν στον Ντέγιαν Ράντονιτς. Αυτό αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά στην media day του Παναθηναϊκού, με τον τεχνικό των "πράσινων" να αποφεύγει να κάνει κουβέντα για στόχους ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ράντονιτς στάθηκε στο γεγονός ότι καλά-καλά οι "πράσινοι" δεν έχουν καν έστω μία προπόνηση με πλήρες ρόστερ, ενώ πρόσθεσε ότι αύριο (27/9) θα ενσωματωθούν οι Ματέους Πονίτκα και Μάριους Γκριγκόνις.

Αναλυτικά ο τεχνικός του "τριφυλλιού" δήλωσε:

Για το πόσο διάστημα θα χρειαστεί ο Παναθηναϊκός να είναι έτοιμος: "Δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς. Αύριο θα έχουμε επιτέλους όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας. Πριν από μία εβδομάδα εβδομάδα ο Παπαγιάννης έκανε κάποιες προπονήσεις μαζί μας. Πάμε βήμα-βήμα για να δούμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε. Είμαστε μια καινούρια ομάδα. Οι Πονίτκα και Γκριγκόνις θα είναι μαζί μας αύριο για πρώτη φορά. Θα κάνουμε ότι χρειάζεται και πρέπει να έχουμε υπομονή στο πλάνο μας".

Για πιθανό συναπάντημα με τον Ολυμπιακό στον τελικό του Super Cup: "Οι περισσότερες ομάδες της EuroLeague βρίσκονται στην ίδια φάση. Συγκεντρωνόμαστε στο πώς θα είμαστε όλοι μαζί στο παρκέ για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, τόσο στην προπόνηση όσο και στο τουρνουά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε στο ξεκίνημα και μετά από μερικές εβδομάδες θα μιλήσουμε για τους στόχους μας".

Για μήνυμα που έχει να στείλει στους οπαδούς της ομάδας: «Θα δώσουμε ό,τι έχουμε σε κάθε αγώνα. Δεν είναι κατάλληλη ώρα για να πούμε πολλά, ειδικά για την EuroLeague, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Ελπίζω να είμαστε ανταγωνιστικοί και να είμαστε ικανοποιημένοι στο τέλος της σεζόν".

Παπαγιάννης: "Είμαστε νέα ομάδα, να αλλάξουμε το πρόσημο την νέα χρονιά"

Ο Γιώργος Παπαγιάννης από την πλευρά του τόνισε: "Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλές προσθήκες, καινούριο προπονητή. Σίγουρα μετά την περσινή κακή σεζόν θέλουμε να αλλάξουμε αυτό το πρόσημο και να το κάνουμε θετικό αυτή την χρονιά. Θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με πέρυσι".

Αναφερόμενος στο Super Cup που είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας, τόνισε: "Για το χρονικό διάστημα που είχαμε στην προετοιμασία πιστεύω θα είμαστε στο 100%. Ωστόσο χρειάζεται κι άλλο χρόνο για να βρει τους αυτοματισμούς της η ομάδα και μακάρι να είμαστε υγιείς και για την Ευρωλίγκα".

Για τους στόχους της ομάδας: "Θέλουμε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα από περσι και πρόπερσι, είναι δεδομένο αυτό. Έχουμε καλό υλικό και το να μπούμε στην οκτάδα είναι ένας στόχος"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ