ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ράντονιτς: "Κόντρα στην Ρεάλ πρέπει να βγάλουμε την ίδια ενέργεια που είχαμε με Ζάλγκιρις στο 2ο ημίχρονο"

Ράντονιτς: "Κόντρα στην Ρεάλ πρέπει να βγάλουμε την ίδια ενέργεια που είχαμε με Ζάλγκιρις στο 2ο ημίχρονο"
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δήλωσε ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ (1/2, 21:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 21η αγωνιστική της EuroLeague ότι οι "πράσινοι" πρέπει να παίξουν με ενέργεια αντίστοιχη με αυτή που έβγαλαν στο 2ο ημίχρονο του αγώνα με την Ζάλγκιρις. Τι δήλωσε με τη σειρά του ο Γκουντάιτις.

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Μαδρίτη για τον αυριανό (1/2) αγώνα με την Ρεάλ (21:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 21η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να παραδέχεται το δύσκολο έργο των "πράσινων".

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός - που δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Πονίτκα, Μποχωρίδη και Μαντζούκα - στάθηκε στην ποιότητα των Μαδριλένων, τονίζοντας ότι οι "πράσινοι" πρέπει να βγάλουν αντίστοιχη ενέργεια με αυτή που είχαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Ζάλγκιρις.

Αναλυτικά ο Ντέγιαν Ράντονιτς δήλωσε:

Για το ματς με την Ρεάλ: "Θα είναι σίγουρα ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Η Ρεάλ είναι μια εξαιρετική ομάδα, μία από τις καλύτερες στην Ευρωλίγκα. Διαθέτει πολλούς ιδιαίτερα ποιοτικούς παίκτες και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αυτήν την περίοδο. Σε αυτό το ματς χρειάζεται να βγάλουμε στο παρκέ την ίδια ενέργεια που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ζαλγκίρις και να παίξουμε καλή άμυνα απέναντι σε μια απίστευτα ταλαντούχα ομάδα επιθετικά.

Πρέπει να πάμε εκεί να παίξουμε με ενέργεια, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πολεμήσουμε για 40 λεπτά. Η κατάστασή μας δεν είναι καλή διότι ακόμη αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Όπως είπα και πριν δύο ημέρες ο Ποντίτκα είναι ακόμα εκτός προπονήσεων ενώ ο Μαντζούκας και ο Μποχωρίδης ίσως αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσουν προπονήσεις. Με τους διαθέσιμους παίκτες πάμε στη Μαδρίτη για να τα δώσουμε όλα".

Για τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στην Ζάλγκιρις: "Σχετικά με στοιχειά που θα ήθελε να ξαναδεί από το τελευταίο ματς με την Zalgiris Kaunas, o Μαυροβούνιος τεχνικός απάντησε πως: «Νομίζω πως θα πρέπει να κρατήσουμε την προσέγγιση που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτήν την ενέργεια και τη μαχητικότητα που δείξαμε στο γήπεδο. Παίξαμε την καλύτερή μας άμυνα για φέτος και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι".

Γκουντάιτις: "Να παρουσιαστούμε με τον απόλυτο βαθμό συγκέντρωσης"

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις από την πλευρά του δήλωσε:

Για την διαβολοβδομάδα και την Ρεάλ: "Στο μυαλό μας είναι μόνο το πρώτο ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης. Τι μπορώ να πω για αυτή την ομάδα. Διαθέτει στο ρόστερ της εξαιρετικούς παίκτες που είναι πολλά χρόνια μαζί. Πρέπει να παρουσιαστούμε με τον απόλυτο βαθμό συγκέντρωσης και στα 40 λεπτά του αγώνα διότι οποιαδήποτε δική αδράνεια μπορούν να την τιμωρήσουν.

Νομίζω πως η συγκέντρωση είναι το πιο σημαντικό πράγμα που θα πρέπει να έχουμε προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ αλλά και τον ρυθμό του παιχνιδιού, διότι η Ρεάλ είναι μια ομάδα της αρέσει να τρέχει στον αιφνιδιασμό και να παίρνει εύκολους πόντους. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στα ριμπάουντ απέναντι στα μεγάλα κορμιά και την αθλητικότητα που διαθέτουν".

Για το τι πρέπει να κρατήσει ο Παναθηναϊκός από τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ζάλγκιρις: "Τα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα προφανώς. Τα πρώτα 20 λεπτά θα πρέπει να τα ξεχάσουμε εντελώς. Η παρουσία μας στο δεύτερο ημίχρονο του θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για το μέλλον".
Για τον Έντι Ταβάρες: "Είναι από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη και είναι πάντα δύσκολο να τον αντιμετωπίζεις. Απαιτείται μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ