ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ράντονιτς: "Πρέπει να ξαναδώ κάποιες λεπτομέρειες στο τέλος"

Ράντονιτς: "Πρέπει να ξαναδώ κάποιες λεπτομέρειες στο τέλος"
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, γνωρίζοντας την 6η διαδοχική του ήττα στην EuroLeague, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να διακρίνει μεν τα σημάδια βελτίωσης, αλλά να μην είναι φυσικά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε μια ανάσα μακριά από τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε, αλλά λύγισε στην παράταση. Η έκτη σερί ήττα στην EuroLeague επέτεινε ακόμη περισσότερο τον προβληματισμό εντός της ομάδας, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να διακρίνει πάντως σημάδια βελτίωσης στην απόδοση των πρασίνων και να σημειώνει ότι θέλει να τσεκάρει κάποιες φάσεις που σηκώνουν συζήτηση.

"Σήμερα παίξαμε πολύ καλύτερα συγκριτικά με τα τελευταία παιχνίδια. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Στις τελευταίες φάσεις κάναμε κάποια λάθη, αλλά πρέπει να ξαναδώ κάποιες λεπτομέρειες, όπως το σουτ τριών πόντων (του Γκούντουριτς) ή την τελευταία κατοχή (σσ. για το αν έγινε φάουλ στον Πονίτκα). Στην παράταση έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ και έτσι κέρδισαν", ανέφερε ο Μαυροβούνιος στην αρχική τοποθέτησή του.

Για τη μεγάλη διαφορά στην προσπάθεια των παικτών, που αποτυπώθηκε στα επιθετικά ριμπάουντ: "Μιλήσαμε αρκετά τις τελευταίες ημέρες και για εμένα ήταν ξεκάθαρο πριν από το παιχνίδι ότι σήμερα θα παίξουμε πολύ καλύτερα. Ήταν σημαντικό για εμένα να βγουν οι παίκτες με ενέργεια. Δυστυχώς είχαμε δύο σουτ για τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΝΤΕΓΙΑΝ ΡΑΝΤΟΝΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ